poslao upozorenje

Njemački nogometaš prebolio koronavirus pa opisao kroz što je sve prolazio: 'Ja sam sportaš, a bilo mi je jako teško...'

25.03.2020 u 21:13

Bionic
Reading

Nogometaš Paderborna Luca Kilian je opisao kako mu je bilo prolaziti kroz sve što nosi koronavirus

Prvi nogometaš u njemačkoj Bundesligi koji se zarazio koronavirusom Luca Kilian se oporavio od tog smrtonosnog virusa. Tim je povodom za njemačke medije dao intervju u kojem je priznao da mu nije bilo svejedno. Igrač zadnje momčadi Bundeslige, SC Paderborna, opisao je i simptome.

'Sve je počelo 10. ožujka malom iritacijom grla. Drugi dan sam dobio glavobolju, ali nastavio sam trenirati. 12. ožujka sam počeo imati valove vrućine i dan kasnije me stvarno jako pogodilo. Imao sam vrućicu i drhtao. Tada sam se po prvi puta stvarno uplašio', rekao je 20-godišnji Kilian pa dodao:

'Četiri dana su trebala sa se vrućica spusti i od tada sam svakim danom bio sve bolje. Sada mogu podijeliti svoje iskustvo. Ja sam sportaš i u formi sam, a teško sam se borio protiv virusa. Ljudima koji su već bolesni to može ugroziti život...', poručio je Kilian.

Kilian je bolest odležao doma, ali samo zbog majke koja je bolničarka.

'Da sam ostao sam u Paderbornu, završio bih u bolnici', pojasnio je Kilian koji je na liječenje otišao roditeljima u Dortmund, te dodao kako moli sve da se pridržavaju uputa koje im liječnici govore.