kvalifikacije za Sp

Nikola Vlašić se osvrnuo na tešku utakmicu u Rusiji i neuobičajenu formaciju koju je u Moskvi pokušao progurati Zlatko Dalić

02.09.2021 u 08:01

Bionic
Reading

Nikola Vlašić je nakon remija 0:0 s Rusijom dao svoje viđenje utakmice

Hrvatska reprezentacija je remizirala s Rusijom u Moskvi u četvrtom kolu kvlaifikacijske skupine H za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2022. godine. Utakmicu u Rusiji je prokomentirao i Nikola Vlašić koji je dobar dio karijere proveo upravo u Moskvi za čiji je CSKA igrao do nedavnog transfera u West Ham.

'Bila je to teška utakmica bez šansi i pravih prilika. Rusi su stalno bili u bloku i mislim da je ova nula zaslužen rezultat. Bilo je jako malo prostora za stvoriti neku pravu šansu. Mislim da moramo biti zadovoljni što smo izvukli bod u gostima kod teškog protivnika', rekao je Vlašić pa dodao:

'Ovo nije bio prvi put da igramo u ovoj formaciji. Danas nije bilo najbolje, ali bila je to teška utakmica. Baš smo o tome pričali i o svlačionici', zaključio je Vlašić.

Nakon ovakvog rezultata Hrvatska i Rusija su ostale na vrhu ljestvice sa po sedam osvojenih bodova, jednim više od treće Slovačke, a tri više od Slovenije, Malte i Cipra. Hrvatska će sljedeću utakmicu u kvalifikacijama igrati u subotu protiv Slovačke u Bratislavi.

  • +22
Rusija - Hrvatska, kvalifikacije za SP Izvor: EPA / Autor: YURI KOCHETKOV