VRIJEME ZA HOBIJE

Miralem Pjanić u samoizolaciji u dresu omiljenog Hrvata za kojem navijači Juventusa i dalje tuguju; Mario Mandžukić se odmah našalio...

25.03.2020 u 08:10

Bionic
Reading

Juventusov veznjak Miralem Pjanić (29) nalazi se u samoizolaciji, a vrijeme u četiri zida krati igranjem raznih igrica

Pjanić je napustio Torino prije nekoliko dana te je došao u BiH, ali po povratku iz Italije, iako nije pozitivan na koronavirus, zbog pravila morat će ponovo proći 14 dana samoizolacije.

Sportaši na takvu situaciju nisu navikli, da su zatvoreni cijelo vrijeme u svojem domu, a osim što sami odrađuju razne vježbe koje su im propisali treneri i klubovi, imaju dosta vremena i za neke svoje hobije poput igranja igrica.

To obožava i Miralem Pjanić koji je na društvenoj mreži objavio kratki video iz svoje sobe dok igra Pro Evolution Soccer.

Zanimljivo, na sebi je imao dres bivšeg suigrača iz Juventusa Marija Mandžukića, zbog čega se oglasio hrvatski napadač te mu u komentarima poručio: 'Vrati mi dres' uz smajliće.

Pjanić i Mandžukić su u Juventusu zajedno igrali tri i pol sezone (2016-2019.) bili su među najbojim prijateljima no dolaksom novog trenera Maurizija Sarrija za hrvatskog golgetera došli su loši dani i on je u siječnju napustio talijanskog prvaka te sreću potražio u Kataru.

  • +5
Serie A, Juventus - Inter Izvor: EPA / Autor: ALESSANDRO DI MARCO