KAMO ĆE LIVI?

Livakoviću propao transfer u Villarreal, ali stiže mu ponuda od koje boli glava

10.06.2023 u 13:50

Bionic
Reading

Golman hrvatske nogometne reprezentacije i zagrebačkog Dinama, 28-godišnji Dominik Livaković jedan je od igrača kojeg se najčešće spominje kao sigurnog na izlaznim vratima hrvatskog prvaka. No, zasad je popularni 'Livi' još uvijek u Bišćanovim planovima

Dominik Livaković odlazi iz Dinama ovog ljeta, no još uvijek nije poznato gdje će 'jedinica' hrvatske reprezentacije nastaviti karijeru. Naravno, sve su to neprovjerene informacije, ali temeljene na činjenici da Livaković ulazi u posljednju godinu ugovora s Dinamom, a kako novog nema namjeru potpisati, logično je da ga zagrebački klub ovog ljeta proda i napuni blagajnu.

Povezivalo ga se s brojnim klubovima u proteklom periodu, a najkonkretniji je bio španjolski Villarreal.

Žuta podmornica je ponudila sedam milijuna eura za usluge 28-godišnjeg čuvara mreže, Dinamo traži tri milijuna više, što i nije neka velika razlika, ali iz Španjolske stižu informacije kako u Villarrealu gube strpljenje, te da su praktički i odustali od posla. Livaković ih drži u neizvjesnosti i oni već u mislima imaju druge opcije za golmansku poziciju.

Također, 'jedinicu' Modrih povezivalo s Fenerbahčeom. Predstavnici turskog velikana već su navodno i odradili sastanak s njegovim menadžerom, ali drugih pomaka nema.

Međutim, talijanski novinar Rudy Galetti sada je plasirao novu 'transfer bombu.‘ Prema njegovim informacijama za Livakovića je opako zagrizao Al-Ahli koji mu je spreman ponuditi bogatiji ugovor od onoga koji bi dobio u Turskoj.

Talijan uvjerava kako će ministarstvo sporta Saudijske Arabije obaviti nekoliko razgovora na temu dovođenja ‘nogometne kreme‘ na Arapski poluotok.