TREBA LI IM VJEROVATI?

Španjolci opet objavili senzaciju, a u glavnoj ulozi je Luka Modrić

10.06.2023 u 10:05

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić (37) još uvijek nije produžio ugovor s Real Madridom, a prema vijestima koje stižu iz Španjolske, lako bi se moglo dogoditi da na kraju i ne ostane u klubu. Modrić je jedan u nizu igrača koji ima ponudu iz Saudijske Arabije i navodno, naglašavamo navodno, razmišlja o odlasku.

Luka Modrić još uvijek nije produžio ugovor s Real Madridom. Iskusni 37-godišnji veznjak dogovorio je jednogodišnju suradnju s Kraljevskim klubom jer mu aktualni ugovor ističe krajem lipnja. Međutim, službenih informacija da ga je i potpisao, još uvijek nema. A dok ne stavi potpis na ugovor sve je moguće. Pa tako i tekstovi koje potpisuju španjolski autori.

Novinar The Athletica blizak Real Madridu Guillermo Rai otkriva kako Modrić ima bogatu ponudu iz Saudijske Arabije. Ona je navodno tolika da bi mogla utjecati na razmišljanje 37-godišnjeg hrvatskog reprezentativca.

'Budućnost Luke Modrića u Real Madridu je neizvjesna. Ponuda za nastavak suradnje je na stolu, ali konstantni interes iz Saudijske Arabije mogao bi promijeniti njegovo mišljenje', napisao je Rai.

Ponuda iz Saudijske Arabije sigurno nije mala. Prethodno se govorilo da mu nude 120 milijuna eura za tri sezone i takav novac je zaista veliki izazov. Potvrđuje to i odluka Karima Benzeme, koji je mogao u Realu ostati s istim ugovorom kojeg imao, ali 200 milijuna eura godišnje od Al Ittihada nije mogao odbiti.

Klub u kojem bi Modrić mogao nastaviti karijeru je Al Ahli. Čelnici tog kluba ovih dana pregovaraju i sa Sergijom Ramosom, što bi također mogao biti 'okidač' Modriću.

Kapetan hrvatske reprezentacije u sljedećoj sezoni, tako uvjeravaju španjolski mediji, neće imati ulogu startera. Tim prije što se ovih dana očekuje potpis Judea Bellinghama, čime bi Englez imao prednost u početnom sastavu u odnosu na legendarnog Hrvata.

Modrićev eventualni odlazak iz Madrida bio bi pravi šok za sve. Jer svi su očekivali da će ostati u klubu. Naravno, mi smo i sada uvjereni da Modrić neće napustiti Madrid, ali kada novinari bliski Realu 'zavrte' takvu priču, moramo je i mi prenijeti.