MAMIĆ IM LIJEPO OBJASNILA

Ovako još nitko nije 'oprao' Marka Livaju, kritika upućena i Zlatku Daliću

10.06.2023 u 08:05

Bionic
Reading

Iako je Marko Livaja nakon incidenta na Rujevici, za koji dio odgovornosti snose i 'prljavi jezici' pojedinih navijača, napustio reprezentaciju, vjerujući kako će se sada o svemu govoriti manje, to je ipak još uvijek u Hrvatskoj sportska tema br. 1. A da nije beznačajna, potvrđuje što stav o tome ima i politička analitičarka Ankica Mamić

Politička analitičarka Ankica Mamić za Politički intervju tjedna Večernji TV-a govorila je, između ostaloga, o Zakonu o izbornim jedinicama, referendumima i nadolazećim izborima.

Poručila je i kako je evidentno da su političke stranke već u kampanji za izbornu godinu.

Na pitanje može li dio kampanje postati i najnoviji događaj koji potresa hrvatsku nogometnu reprezentaciju, a to je odlazak Marka Livaje, što je događaj koji je doslovce podijelio javnost, Mamić je kazala kako je to definitivno postala tema i kako njoj nije jasno zašto sada svi brane Livaju.

'Marko Livaja se prije svega ponašao izrazito nepristojno prema navijačima Šibenika. Šibenik je manji klub, klub koji, naravno, nema ni Hajdukovu moć niti Hajdukovu snagu, a prema slabijemu bi trebao uvijek biti malo bolji, a izazivati jačeg od sebe. Navijači na treningu reprezentacije Livaji su zapravo vratili istom mjerom i on sada odjednom postaje žrtva. Ma nemoj!', naglasila je Mamić i dodala kako ga je izbornik Zlatko Dalić trebao izbaciti iz reprezentacije zbog takvog ponašanja kao i da je Livaja odlaskom iznevjerio suigrače.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.