VIDEO

Kramarić nakon poraza izgubio kontrolu, svađao se s nekim na tribinama

27.04.2024 u 08:17

Bionic
Reading

Andrej Kramarić je postigao dva pogotka u utakmici u kojoj je Hoffenheim izgubio 2:3 na gostovanju kod Bochuma, a nakon susreta kamera ga je zabilježila u verbalnom sukobu

Netko s tribina je izazvao bijes kod Kramarića, čemu je sigurno doprinio i poraz koji je doživio. Kramarić poziva rukama i verbalno provokatora da se spusti na teren te se nikako se ne uspijeva smiriti.

U nastavku se vidi kako igrači Bochuma skreću pozornost jedan drugome da se nešto događa na dijelu terena na kojem je Kramarić.

Teško je reći što ga je toliko razljutilo nakon što je zabio dva gola, možemo tek pretpostaviti da su u pitanju uvrede s tribina.

Kramarićev verbalni okršaj s nepoznatim navijačem ili navijačima, pogledajte OVDJE.

Podsjetimo, domaćin je na poluvremenu imao dva gola prednosti, a strijelci su bili Kevin Stoger (34) i Felix Passlack (45+2), da bi Stoger (64) svojim drugim pogotkom donio Bochumu vodstvo od 3:0.

Tada je na scenu stupio Kramarić koji je u 73. minuti skrenuo u mrežu loptu nakon udarca Davida Juraseka, da bi u 84. minuti sjajno prebacio istrčalog domaćeg vratara Manuela Riemanna i tako postigao svoj 11. gol u ovoj sezoni Bundeslige.

Kramarićeve golove pogledajte OVDJE.

Standings provided by Sofascore