traže se rješenja

Koronavirus prekinuo sva stolnoteniska natjecanja do kraja srpnja: 'Pozorno pratimo situaciju i nadamo se nastavku u kolovozu'

02.05.2020 u 13:56

Bionic
Reading

Sva stolnoteniska natjecanja otkazana su do kraja srpnja zbog pandemije koronavirusa, objavila je u subotu Međunarodna stolnoteniska federacija (ITTF)

Sva stolnoteniska natjecanja otkazana su do kraja srpnja zbog pandemije koronavirusa, objavila je u subotu Međunarodna stolnoteniska federacija (ITTF).

Nakon izvješća radne skupine ITTF je objavio da se nada povratku natjecanjima u kolovozu, ali i da mora razmotriti smanjenje troškova.

'Sadašnje razdoblje suspenzije svih ITTF natjecanja i aktivnosti produljeno je do kraja srpnja 2020.', navodi se u priopćenju ITTF-a. 'Pozorno pratimo situaciju kako bismo eventualno nastavili sezonu u kolovozu 2020.'

Federacija također navodi da je otkazala sva veteranska natjecanja i događanja Table Tennis X za cijelu godinu te da razmatra smanjivanje troškova kako bi se oduprla financijskim izazovima.

'Vodstvo ITTF-a je pozvano da nađe načine za smanjivanje ukupnih operativnih troškova, uključujući i potrebu za restrukturiranjem broja zaposlenih u skladu s financijskom stvarnosti ove godine', dodaje se u priopćenju.