Egipćanin nije imao šanse

[VIDEO] Lovren se obračunao sa suigračem Salahom i napokon dokazao da je bolji; sve je komentirao još jedan Hrvat

24.01.2020 u 09:38

Bionic
Reading

Dejan Lovren i njegov veliki prijatelj Mohamed Salah još su jednom oduševili cijeli svijet novim videom. Ovoga puta snage su odmjerili u stolnom tenisu...

Dejan Lovren i njegov najdraži suigrač iz Liverpoola Mohamed Salah još su jednom pokazali da u ekipi vlada sjajna atmosfera i oduševili brojne fanove. Svaki puta kada se ovaj dvojac pojavi pred kamerama to bude viralni hit, a scene su uglavnom urnebesne.

Ovoga puta odlučili su snage odmjeriti u stolnom tenisu i jednom za svagda riješiti pitanje tko je bolji u ovoj igri. U pomoć im je priskočio i sami Liverpool koji im je omogućio da okršaj odrade u trening kampu, a sve su snimile i kamere.

Meč se odigrao u tri seta, a na kraju je slavio hrvatski reprezentativac koji se morao boriti i sa Salahovim nepoznavanjem pravila. Video je vrlo brzo postao viralni hit, a s velikim okršajem se na svojem Instagramu pohvalio i sami Lovren.

U komentarima mu se javio i Ivan Klasnić koji slično rivalstvo vuče i s Ivanom Rakitićem. 'Na što te ovo podsjeća?', upitao je Klasnić Rakitića ispod Lovrenove objave i tako otkrio kako i oni imaju svoje okršaje u ovom sportu.