novi izbornik

Igor Bišćan objavio popis Hrvatske U-21 reprezentacije; prioritet su tri boda za nastup na Euru 2021.

02.10.2019 u 14:56

Bionic
Reading

Igor Bišćan, nakon što je imenovan izbornikom hrvatske nogometne U-21 reprezentacije objavio je popis igrača s kojima će putovati u Mađarsku i San Marino na kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo 2021.

Dan nakon što je Igor Bišćan imenovan izbornikom Hrvatske U-21 reprezentacije, kao nasljednik Nenada Gračana, objavio je popis 23 igrača s kojima će putovati u Mađarsku i San Marino na svoje prve utakmice u ulozi izbornika.

Bišćan će kao izbornik debitirati na prijateljskoj utakmici protiv Mađarske, koju će mlada reprezentacija odigrati 11. listopada. Nekoliko dana kasnije, Bišćan će s mladim Vatrenima otputovati u San Marino na nastavak kvalifikacija za U-21 Europsko prvenstvo 2021. Utakmica sa San Marinom na rasporedu je 14. listopada. Sve osim tri boda protiv San Marina, koji su prioritet, bili bi iznenađenje.

'Imamo jako dobru generaciju koja može izboriti plasman na Euro, a u njoj sigurno ima igrača za A reprezentaciju. Zajedno sa svojim stožerom, uložit ću maksimum truda da ostvarimo visoke ciljeve', kazao je Bišćan nakon što je postao izbornik. Svakako će to biti novi izazov za mladog stratega koji je u trenerskoj karijeri vodio Rudeš, ljubljansku Olimpiju i Rijeku.

Popis Hrvatske U-21 reprezentacije

  • Vratari: Adrian Šemper, Ivan Nevistić
  • Braniči: Borna Sosa, Domagoj Bradarić, Branimir Kalaica, Vinko Soldo, Boško Šutalo, Matko Zirdum, Marin Šverko
  • Veznjaci: Luka Ivanušec, Nikola Moro, Lovro Majer, Kristijan Bistrović, Luka Hujber, Darko Nejašmić, Ivan Lepinjica, Mihael Žaper, Neven Đurasek
  • Napadači: Sandro Kulenović, Mario Ćuže, Antonio Marin, Ivan Dolček, Dario Vizinger
  • Pretpozivi: Ivan Posavec, Borna Bogojević