'NOKAUTIRAN JE'

Hoće li Bjelica zbog nasrtaja na igrača Bayerna letjeti s klupe Uniona?

29.01.2024 u 19:27

Bionic
Reading

Nenad Bjelica je i dalje aktualna tema u njemačkim medijima. Razlog je skandal u kojem je zbog nasrtaja na igrača Bayerna Leroya Sanea kažnjen s tri utakmice zabrane vođenja momčadi i 25 tisuća eura kazne.

No, velik problem Bjelici predstavlja činjenica da ga je klub doveo kako bi pomogao rezultatskoj stabilizaciji kuba i bijegu iz opasne zone koja prijeti ispadanjem, a on je svojim skandaloznim ponašanjem, koje je nastavio i na tribinama, odmogao. Uz sve to narušio je i ugled kluba.

U prvom susretu kojeg je pratio s tribina njegov Union Berlin je na svom stadionu s 1:0 pobijedio Darmstadt.

Jasno je da je Bjelica pripremao momčad i da zasluge za pobjedu idu i njemu, no Unionu valja bez Bjelice odraditi još dva susreta. Zbog svega njemački mediji spekuliraju oko njegove sudbine.

'Upitno je hoće li se uopće ikada vratiti na klupu Uniona. Union je u krizi. Svi odjeli rade u tajnosti, uobičajene medijske aktivnosti su otkazane. Priča se o budućnosti Nenada Bjelice. Ne možemo reći da neće biti smijenjen. Jedna stvar je sigurna, Bjelica je nokautiran. Klub traži zamjenu za njega, ali teško je naći nekoga tko može tek tako uskočiti. Problem je što je Bjelica izgubio svlačionicu', naglašava Bild.

Istovremeno Sky otklanja mogućnost smjene i navodi kako hrvatski stručnjak ostaje na klupi Uniona. Sljedeći dani donijet će odgovor.

Na ljestvici Bundeslige Union Berlin je pozicioniran jedno mjesto iznad zone ispadanja, petnaesti je sa 17 bodova i utakmicom manje od Kolna koji zaostaje pet bodova.

Standings provided by Sofascore