veliki skandal

Nenad Bjelica divljao i na tribini, zbog sukoba s navijačima Bayerna čuvali su ga zaštitari

25.01.2024 u 11:43

Bionic
Reading

Ne stišavaju se reakcije nakon nemilih događaja na jučerašnjoj utakmici Bayerna i Union Berlina kad je Nenad Bjelica u 74. minuti udario u glavu Bayernova igrača Leroya Sanea (28) u prepirci oko lopte...

Nenad Bjelica zaradio je izravni crveni karton jer se sukobio s Leroyem Saneom. Naime, Sane je želio uzeti loptu kako bi izveo aut i tom prilikom je izbio Bjelici iz ruke...

Bjelicu je njegov potez 'izbio', zbog toga je 'poludio' i odgurnuo Sanea. Nakon toga je došlo i do obračuna u kojem je Bjelica udario Sanea dva puta u lice te je zbog toga zaradio izravni crveni karton.

No, tu nije bio kraj problemima za našeg trenera. Ostatak utakmice trebao je pratiti s tribine, ali se tamo sukobio s navijačima Bayerna. Njemački mediji tvrde kako je Bjelica 'divljao i na tribini', a novi fizički obračun spriječen je u posljednji trenutak.

>> video sukoba Bjelice i Sanea pogledajte OVDJE.

Organizatori utakmice uspjeli su nekako primiriti uzavrele strasti na tribini te je Nenad Bjelica utakmicu nastavio pratiti iz novinarske lože gdje su ga čuvala čak tri zaštitara!

'Dok je išao prema svom mjestu na tribini, svađao se s navijačima Bayerna, pa su morali intervenirati zaštitari. Ali Bjelica se i po njihovom dolasku nastavio svađati s gledateljima i ljutito gestikulirati prema njima. Na kraju su ga nekako uspjeli dovesti do novinarske lože, u kojoj su ga okružila tri zaštitara', navodi Bild.

  • +9
Bayern München - Union Berlin, Bundesliga, 24.1.2024. Izvor: EPA / Autor: ANNA SZILAGYI

Nakon susreta Bjelica je pojasnio svoju reakciju i sukob sa Saneom.

'Odgurnuo me u mom prostoru i reagirao sam. Ali to je nedopustivo, nisam reagirao onako kako bi trebao reagirati kao trener. Razumijem zašto sam dobio crveni karton. Još sam bio i ljutit zbog mogućeg penala za nas prije toga', kazao je Bjelica i dodao:

'Bio sam u svom prostoru, htio sam uzeti loptu i dati je Saneu. On me odgurnuo i naravno da sam onda reagirao. Došao me provocirati u moj prostor.'

Nakon svega se o incidentu oglasio i trener Bayerna Thomas Tuchel.

'Teško je braniti Bjelicu nakon toga što je napravio. Bolje je da sada ništa ne govorim o tome. Ne želim dolijevati ulje na vatru', kazao je Tuchel, a njemački mediji najavljuju kako Nenad Bjelica može očekivati tešku kaznu.

Standings provided by Sofascore