NEMILE SCENE

Izvan kontrole; pogledajte kako je Bjelica fizički nasrnuo na zvijezdu Bayerna

24.01.2024 u 23:05

Bionic
Reading

U odgođenoj utakmici 13. kola njemačkog nogometnog prvenstva Bayern je u Münchenu svladao Union Berlin 1-0 i tako smanjio zaostatak za vodećim Bayerom na četiri boda. Nažalost, utakmicu je napadom na protivničkog igrača obilježio hrvatski stručnjak Nenad Bjelica

Jedini pogodak u utakmici postigao je portugalski reprezentativni branič Raphael Guerreiro u prvoj minuti drugog poluvremena, čime je okrunjena mnogo bolja igra Bavaraca u odnosu na suparnika. Samo zahvaljujući sjajnim obranama vratara berlinskog Uniona Frederika Ronnowa, gostujuća momčad nije doživjela uvjerljiviji poraz.

Bjelica nije dočekao kraj utakmice na klupi berlinskog sastava jer mu je glavni sudac Frank Willenborg u 74. minuti pokazao crveni karton nakon što se naguravao sa suparničkim igračem Leroyem Saneom. Sudac je njemačkom reprezentativcu dao žuti karton.

>>Trenutak u kojem Bjelica nasrće na zvijezdu Bayerna pogledajte OVDJE.

U momčadi Uniona nije bilo ozlijeđenog Josipa Juranovića, a 18-godišnji Lovro Zvonarek je ostao na klupi za pričuve Bayerna.

Bavarci su 14. pobjedom u sezoni došli do 44 boda, četiri manje od vodećeg Bayera. To su praktično jedina dva kandidata za naslov prvaka, jer već trećeplasirani Stuttgart za momčadi iz Leverkusena zaostaje 14 bodova.

Union Berlin je na 15. mjestu s 14 bodova, ali ga samo tri boda dijele od zone ispadanja. Berlinska momčad još mora odigrati utakmicu 18. kola u kojoj će gostovati kod Mainza, a ovaj vrlo važan dvoboj u borbi za ostanak u Bundesligi na rasporedu je 7. veljače.

Standings provided by Sofascore