SRAMOTNE MANIPULACIJE

Halilhodžić reagirao na optužbe da je on kriv za Kodrinu smjenu

29.09.2023 u 21:58

Bionic
Reading

Proslavljeni nogometni trener iz BiH Vahid Halilhodžić optužio je u petak čelnika Nogometnog saveza te zemlje Vicu Zeljkovića za sramotne manipulacije kojima je pokušao opravdati otkaz što ga je Meho Kodro dobio nakon što je manje od dva mjeseca bio na poziciji izbornika nogometne reprezentacije te zemlje.

'Sramota je što su uradili takvom čovjeku i legendi kao što je Meho Kodro. Smijenjen je nakon samo dvije utakmice. Ovo je sramota za cijeli savez i nogometnu federaciju', izjavio je Halilhodžić za portal Klix.

On je to kazao nakon što je Vico Zeljković ranije tijekom dana na konferenciji za novinare izjavio kako je Halilhodžić neizravno odgovoran za ekspresni otkaz Kodri.

Predsjednik NS BiH kazao je kako je razlog da se ugovor s Kodrom raskine djelomice proisteko iz naznaka da bi Halilhodžić morao preuzeti vođenje nogometne reprezentacije BiH.

'Kontaktirali su me i dogovorili smo tu kavu ili sastanak, kako god hoćete. Ja sam želio samo razgovarati i dati neki savjet, ali ni u jednom trenutku nije postojala dilema hoću li ja biti izbornik. Bio je dogovor za tu kavu, ali su znali od starta da nema šansi da ja budem izbornik', kazao je Halilhodžić.

Izvršni odbor NS BiH u petak je imenovao Savu Miloševića za novog izbornika, a Halilhodžić to nije želio komentirati kazavši kako Miloševića uopće ne poznaje.