kopiću nove brige

Hajdukovim nevoljama nema kraja: Ovo je težak udarac uoči finala Kupa!

20.05.2018 u 09:07

Bionic
Reading

Nogometaši Hajduka ne samo što su ostali bez drugog mjesta na konačnoj ljestvici HT Prve lige porazom od Rijeke na Rujevici, već i bez Borje Lopeza te Josipa Juranovića za finale Kupa protiv Dinama koje je na rasporedu u srijedu...

Hajduk u lošem raspoloženju iščekuje utakmicu koja mu može donijeti prvi trofej nakon 2013. godine. Porazi od Dinama, Rudeša i Rijeke, kao i dva remija s Osijekom i Slavenom u zadnjih šest utakmica poremetili su samopouzdanje momčadi, a tu su i brojni kadrovski problemi uoči finala Kupa i novog okršaja s 'modrima' u srijedu u Vinkovcima.

  • +7
HT Prva liga, 36. kolo: Rijeka - Hajduk Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL

Naime, Borja Lopez na Rujevici je ove subote zaradio nepotrebno isključenje pa će propustiti sljedeću utakmicu, a ključnu kost slomio je Josip Juranović u dvoboju u kojem je bio jedan od boljih splitskih nogometaša na terenu.

Ozbiljan je to udarac za Hajduk, a kad tome dodamo da su za nastup upitni Letica, Nižić i Almedia onda je jasno da Željku Kopiću koji je pod ogromnim pritiskom neće biti lako sastaviti pobjedničku momčad.

Rijeka - Hajduk 3:1 (36. kolo 2017./18., 19.5.), sažetak Izvor: Screenshot / Autor: Youtube

'Sezona se može podijeliti na dva dijela. Prvi dio prije ovih nekih događaja je bio jako dobar, a nakon toga se vidi određeni pad, ali osvojili smo treće mjesto, igramo finale Kupa pa ćemo nekakvu procjenu moći dati nakon te utakmice,' izjavio je Hajdukov strateg uoči dvoboja u kojem može ući u klupsku povijest, ali i izgubiti potporu poslodavca koji je sklon stalnim promjenama trenera, bez obzira na važeće ugovore...