razmišlja o odlasku?

Riječi Matjaža Keka nakon trijumfa nad Hajdukom moraju zabrinuti predsjednika Rijeke!

19.05.2018 u 21:13

Bionic
Reading

Matjaž Kek nakon pobjede nad Hajdukom dao je naslutiti da nema namjere ostati na Rujevici ako mu i ovog ljeta uprava rasproda momčad, a Željko Kopić otkrio je da krivi događaje oko smjene predsjednika kluba za rezultatski pad splitskog kluba...

Rijeka je na odličan način završila sezonu HT Prve lige trijumfom 3:1 protiv Hajduka u derbiju u kojem je pokazala da pod Matjažom Kekom može igrati vrhunski nogomet, tko god istrčao na terenu.

  • +7
HT Prva liga, 36. kolo: Rijeka - Hajduk Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL

Slovenski stručnjak nakon susreta je iskazao zadovoljstvo ostvarenim u drugom dijelu sezone, unatoč zimskog rasprodaji, ali i dao naslutiti da neće ostati ako se ponovi isto ovog ljeta.

'Ja sam svoje napravio. Malo ću se odmoriti i onda ćemo o tome razgovarati. Ako ću dalje raditi ovdje, želim da se Rijeka od prve sekunde bori za trofeje, da bude konkurentna i mene jedino što zanima je sportski uspjeh,' naglasio je Kek koji unatoč tome što nije ponovo dvostruku krunu smatra da je sezona bila uspješna:

'Ovo je vrhunski rezultat, naročito u drugom dijelu sezone. Igrali smo jedini Europsku ligu i to vrlo dobro, ponovo smo se etablirali u vrhu hrvatskom nogometa i klub je sada svoj što je isto velika stvar.'

Rijeka - Hajduk 3:1 (36. kolo 2017./18., 19.5.), sažetak Izvor: Screenshot / Autor: Youtube

Što se pak Hajdukovog trenera tiče, pred njim je mnogo briga uoči finala Kupa, a otkrio je nakon poraza od Rijeke da krivi potrese u upravi i smjenu predsjednika Kosa za rezultatski pad svoje momčadi.

'Sezona se može podijeliti na dva dijela. Prvi dio prije ovih nekih događaja je bio jako dobar, a nakon toga se vidi određeni pad, ali osvojili smo treće mjesto, igramo finale Kupa pa ćemo nekakvu procjenu moći dati nakon te utakmice,' izjavio je razočarani Željko Kopić.

Rijeka - Hajduk, izjave trenera Izvor: Screenshot / Autor: Youtube