PRIOPĆENJE S POLJUDA

Hajduk objavio kako je u igri za predsjednika uprave ostalo sedam kandidata; proces testiranja provodi profesionalna agencija

12.10.2020 u 16:29

Bionic
Reading

Nakon što je Marin Brbić dao ostavku na mjesto predsjednika Hajduka, splitski prvoligaš je u potrazi za novim šefom uprave, a izbor je sada sužen

Hajduk je objavio natječaj, a nakon što se porazgovaralo sa svim kandidatima ostalo je njih sedam. Jedan od njih bit će novi predsjednik.

'Na natječaj za predsjednika Uprave HNK Hajduk Split prijavilo se dvadeset kandidata, od kojih je njih sedmero ušlo u uži krug i izabrano za testiranje. Proces testiranja je trenutno u tijeku, a provodi ga profesionalna agencija za procjenu sposobnosti koja je izabrana kao najbolja između tri agencije koje su svojim ponudama sudjelovale u ovom procesu.

Nakon provedenog testiranja, dobit ćemo najuži krug kandidata koji će biti pozvani na razgovore s Nadzornim odborom i detaljno predstavljanje. Proces odabira planira se dovršiti do kraja tekućeg mjeseca, a o svim najnovijim informacijama javnost će biti pravovremeno obaviještena', objavio je Nadzorni odbor Hajduka.

Podjećamo, Brbić je podnio ostavku nakon što je Hajduk u HT Prvoj ligi završio na petom mjestu, a on je obećao da će otići ako 'bili' ne osvoje drugu poziciju (Lokomotiva) koja bi ih odvela u kvalifikacije za Ligu prvaka.

Iako je Nadzorni odbor odbio ostavku, Brbić je nije želio povući zbog neslaganja s 'Našim Hajdukom'.