mladi vatreni

Joško Gvardiol, kojeg je Dinamo prodao za pravo bogatstvo, uoči nove utakmice Hrvatske jasno je rekao što misli o riječi 'pritisak'

12.10.2020 u 15:05

Bionic
Reading

Hrvatsku mladu reprezentaciju U-21 nakon lake pobjede nad San Marinom (10:0) u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo čeka Grčka, a mladi reprezentativci David Čolina, Dario Špikić i Joško Gvardiol se slažu da je to ozbiljniji protivnik i očekuju tvrđu utakmicu

'San Marino nije zahtjevna momčad. Sad trebamo pokazati pravo lice protiv Grčke. Pobijedili smo ih 5-0 u Varaždinu, nadam se da to možemo ponoviti u Patrasu', rekao je Čolina.

'To će biti jedna tvrda utakmica, oni će se postaviti defanzivno. Od nas protiv Grčke možete očekivati rastrčanu, razigranu i igrački bolju ekipu', dodao je najavljujući sutrašnju utakmicu protiv Grčke.

'Poklopili su nam se svi rezultati do sada. Sada ovisimo sami o sebi i na nama je da pobijedimo sve utakmice i da odemo do kraja', zaključio je.

Joško Gvardiol, kojeg je Dinamo nedavno prodao u njemački RB Leipzig za koji je potpisao na pet godina (ostao je na posudbi u Zagrebu, op.a.), smatra da se ni jedan protivnik ne smije lako odbaciti pa tako ni Grčka. Milijunski iznos, za koji je prodan, nije mu 'udario u glavu'. Dinamo bi mogao zaraditi minimalno oko 25 milijuna dolara od cijelog transfera uključujući bonuse...

'Siguran sam da ćemo ostvariti dobar rezultat, a mislim da nam je najteži protivnik Škotska u gostima", kazao je Gvardiol dodajući kako on 'ne vidi nikakv pritisak, nego samo motivaciju'.

Dario Špikić smatra da se u hrvatskoj reprezentaciji jasno vidi kvaliteta i smatra da Hrvatska U-21 može do prolaza na Euro

'Mi smo najkvalitetnija ekipa i mislim da možemo do prolaza. Nama je veliki motiv što do kraja moramo uzeti tri pobjede', kazao je Špikić složivši se sa suigračima da utakmica protiv San Marina nije bila najzahtjevnija, ali da su se htjeli pokazati.

'Grčka će biti puno bolja momčad u Patrasu. Dobili smo ih 5-0 u Varaždinu, mislim da se to može ponoviti', kazao je Špikić, ponovivši kako vjeruje da je Hrvatska U-21 reprezentacija bolja momčad od svih drugih.