JOŠ MALO PA NESTALO

Euforija trese Zagreb; već rasprodan gotovo cijeli stadion za ogled Dinama i Rosenborga

19.08.2019 u 14:07

Bionic
Reading

U srijedu (21 sat) na Maksimiru je prva utakmica playoffa za Ligu prvaka između Dinama i Rosenborga, a sve je jasnije kako će hrvatski prvak imati veliku pomoć s tribina

Od kako je na kormilo Dinama stupio Nenad Bjelica u Maksimirskoj 128 događaju se dobre stvari, a jedna od najboljih je i povratak navijača na stadion. Prošle sezone 'modri' su u Europi imali sjajnu potporu, a tako je i ove sezone.

Pred najboljom hrvatskom momčadi važan je ogled s Rosenborgom, a ulog je velik, od igranja u najjačem nogometnom natjecanju do Uefinih milijuna koji se dijele za Ligu prvaka.

Norveški predstavnik zadnja je prepreka na tome putu, a prvi čin odigrava se ove srijede na Maksimiru. Dinamo treba potporu s tribina, jer Rosenborg nije bezopasan suparnik, a navijački puk odgovorio je pozitivno. Naime, zapad dolje je rasprodan još za vikend, a iz kluba su izvijestili da više nema ulaznica ni za tribinu istok, kao ni za zapad gore.

Navijači Dinama i dalje mogu za play-off Lige prvaka kupiti ulaznice za tribine sjever dolje i jug.

  • +5
Navijači Dinama čekaju da se otvore blagajne kako bi kupili karte za utakmicu protiv Rosenborga Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL