PRED SUDAR NA MAKSIMIRU

Može li bolje od ovoga za navijače Dinama; družite se s igračima i nabavite ulaznice za Rosenborg

19.08.2019 u 08:14

Bionic
Reading

Uoči play-offa Lige prvaka i utakmice Dinamo – Rosenborg, hrvatski prvak poziva navijačice i navijače na veliko druženje s igračima Dinama u Fan shop u Jurišićevoj ulici, u ponedjeljak, 19.8. od 18 do 19 sati

Na druženje stižu prvotimci Arijan Ademi, Dani Olmo, Bruno Petković, Lovro Majer, Amer Gojak, Emir Dilaver i Nikola Moro, a za navijače je klub pripremio zabavne sadržaje, nogometnu igru, facepainting za najmlađe i druženje s maskotom lavom Plavkom.

Za potrošeni iznos iznad 300 kuna, svaki kupac na poklon će dobiti jedan kupon koji vrijedi za dvije ulaznice za tribinu Jug za utakmicu Dinamo - Rosenborg. Za potrošeni iznos iznad 500 kuna, svaki kupac na poklon će dobiti dva kupona koji vrijede za 4 ulaznice za tribinu Jug, obaviještavaju iz Maksimirske 128.

  • +5
Navijači Dinama čekaju da se otvore blagajne kako bi kupili karte za utakmicu protiv Rosenborga Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Inače, kuponi se za ulaznice mijenjaju na Ticket pointu na stadionu uz predočenje osobnih dokumenata za svaku ulaznicu. Kuponi se mogu zamijeniti do utorka, 20.08. u 19h. Na dan utakmice nema zamjene kupona.