Nikome neće nedostajati

Došao je u Dinamo kao veliko pojačanje, predviđali su da će biti novi Dani Olmo, ali na kraju je otišao preko noći, bez ikakvog traga

10.09.2020 u 11:19

Bionic
Reading

Dinamo je odlučio da neće otkupiti ugovor Matiasa Godoya pa se mladi talent vraća u Argentinu gdje će na novu posudbu

Matias Godoy više nije igrač Dinama. 18-godišnji Argentinac je stigao na zimu kao veliko pojačanje kojem se predviđala velika karijera. Trebao je biti novi Dani Olmo, ali na kraju je otišao bez da je ostavio ikakav trag u Zagrebu.

Dinamo ga je posudio od Atletico Rafaelea za 300.000 eura uz pravo otkupa za milijun i pol eura.Za njega su se tada interesirali, Inter Milan, Milan, Chelsea i Inter iz Miamija čiji je vlasnik David Beckham, ali Godoy je odabrao Dinamo.

'Željeli su me i neki klubovi iz Argentine, kao i Inter Miami u vlasništvu Davida Beckhama. To mi je laskalo, ali zastupnici su mi rekli da ima šanse da dođem da Dinamo i nakon kratkog razmišljanja sam odlučio doći u Dinamo. Mislim da je to najbolje za moj nogometni i privatni život. Mislim da mi je to bila najbolja odluka u životu', govorio je na predstavljanju Godoy koji je priznao da će mu trebati neko vrijeme da se privikne na novu sredinu:

'Prilagodba će trajati jako dugo jer je ovo totalna promjena u mom životu. Dolazim iz Argentine gdje je zadnjih dana u prosjeku bilo po 36 stupnjeva,a ovdje gdje je stravično hladno! Moram se naviknuti na to i prilagoditi najbolje što mogu da se mogu posvetiti klubu, to najviše želim', govorio je Argentinac.

Ipak, najbolja odluka u životu se nije pokazala baš takvom. Za drugu momčad Dinama je nastupio samo tri puta, odnosno ukupno 77 minuta. Igrao je i u osmini finala juniorske Lige prvaka protiv Bayerna i promašio dva zicera, pa zabio iz penala. To je sve što je napravio za Dinamo koji je odlučio da neće otkupiti njegov ugovor pa se mladi Argentinac vraća u domovinu gdje će odmah biti posuđen Argentinos Juniorsima koji će, kao i Dinamo, imati opciju otkupa na kraju sezone. U Dinamu nije ostavio nikakav trag iako su mu predviđali veliku karijeru. Sada će se pokušati dokazati u Argentini.

Pogledajte još jednom najbolje golove 3. kola HT Prve lige.

Sve utakmice Hrvatski Telekom Prve lige i pretkola Lige prvaka možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.