Predstavljeno 10 igrača

Dinamo doveo kapetana Arsenala, a Mamić na predstavljanju najavio: 'To nije sve, imamo još jedno veliko iznenađenje'

18.02.2020 u 16:40

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni prvak Dinamo je u utorak na svečanosti u loži Maksimir predstavio desetoricu igrača koji su produljili ili pak potpisali svoj prvi ugovor s 'Plavima'

Hrvatski nogometni prvak Dinamo je u utorak na svečanosti u loži Maksimir predstavio desetoricu igrača koji su produljili ili pak potpisali svoj prvi ugovor s 'Plavima'. Na svečanosti su bila sedmorica, dok je preostali trojac ostao u svojim sadašnjim klubovima u kojima će nastaviti nastupati do ljeta, ali na posudbi.

Ugovore su produljili Marin Leovac, Nikola Moro, Petar Stojanović i Mario Ćuže, a uz njih su predstavljena i trojica novaka - lijevi branič Damjan Daničić, argentinski krilni napadač Matias Emanuel Godoy i dojučerašnji kapetan mlade momčadi londonskog Arsenala, vezist Robbie Burton.

Na ljeto će se priključiti Lokomotivin dvojac Fran Karačić i Lirim Kastrati, kao i crnogorski stoper Stefan Milić.

'Ovo je plod dugogodišnjega rada, šlag na tortu svih rezultata i pobjeda zadnjih godina. Ne zaboravimo da su nedavno ugovore produljili i Ademi, Livaković i Petković, a sve je to pokazatelj ideje i strategije kluba. Do toga smo došli mukotrpnim radom, a taj proces ne ide preko noći već traje godinama. Mi smo zadnjih 15 godina redovito prisutni u Europi, osvajamo trofeje na domaćoj sceni, punimo kapacitete naših reprezentacija od A do najnižih uzrasta na što smo iznimno ponosni', naglasio je sportski direktor Zoran Mamić.

Sportski direktor 'modrih' je najavio i jedno iznenađenje.

'Pripremamo još jedno iznenađenje, još jednoga igrača, ali nažalost ne mogu otkriti njegovo ime. Potpisao je, dolazi iz velikog kluba, ali s obzirom na to da je maloljetan, čekamo dozvolu Fife kako bismo ga registrirali. Sve je to pokazatelj kakav ugled Dinamo ima u svijetu, kako mladi igrači, ali i njihove obitelji i agenti biraju Dinamo za svoj razvoj.'

  • +10
Dinamo predstavio 10 igrača Autor: Damir Krajac / CROPIX