'modri' opet sjajno ulažu

Gotovo je; Dinamo doveo sjajnog mladog Argentinca i dogovorio dolazak najbržeg igrača HT Prve lige

09.02.2020 u 09:47

Bionic
Reading

Baš kao što je Dinamov sportski direktor Zoran Mamić početkom tjedna najavio kako je Dinamo pred realizacijom transfera Argentinca Matiasa Godoya, sada je taj posao i finaliziran

Priča oko dolaska mladog, 18-godišnjeg Matiasa Godoya trajala je neko vrijeme, a argentinski mediji prenose kako je posao napokon i finaliziran. Godoy je krilni igrač rođen 2002. godine te je igrao za Atletico Rafaelu, argentinskog drugoligaša, a do danas se može pohvaliti s dva naslova u reprezentacijama mlađih uzrasnih kategorija 'gaučosa'. Naime, kao član U-15 i U-17 reprezentacija Argentine u dva je navrata osvajao Južnoamerički kup.

Talentirani igrač dolazi na šestomjesečnu posudbu za koju će Dinamo platiti 300.000 eura, a na kraju sezone imat će priliku otkupiti ga za milijun i pol eura.

Ako se to dogodi, argentinski će klub imati i postotak od buduće prodaje ovog nogometaša, koji bi mogao biti još jedna 'zlatna koka' zagrebačkog kluba. Godoy je veliki talent i predviđaju mu veliku karijer, a u Dinamu će sasvim sigurno imati priliku za razvoj.

Osim njega, Dinamo dovodi i Lirima Kastratija, 21-godišnjeg kosovskog reprezentativca, po procjenama mnogih, najbržeg igrača HT prve lige.

Doduše, Kastratijev dolazak dogodit će se tek na ljeto, a do tada će i dalje biti igrač Lokomotive.

  • +9
Hrvatski Telekom Prva liga, 20. kolo, NK Lokomotiva - HNK Rijeka Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL