NIJE SRETAN, ALI...

Deprimirani Dana White otkrio koji su mu planovi za Stipu Miočića!

21.01.2018 u 16:42

Bionic
Reading

Iako se po njegovim reakcijama za vrijeme meča moglo vidjeti da nije sretan zbog trijumfa Stipe Miočića protiv Francisa Ngannoua, predsjednik UFC-a Dana White priznao je Amerikancu hrvatskog podrijetla da je najbolji i poželio njegov dvoboj s Danielom Cormierom...

UFC je bez sumnje uoči meča favorizirao Francisa Ngannoua u kojem su vidjeli idealnog šampiona svoje teške kategorije, ali Stipe Miočić još jednom je elitnoj MMA organizaciji pomrsio račune, a koliko je bio frustriran tretmanom pokazao je nakon meča.

  • +7
Stipe Miočić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Naime, nije dopustio da mu Dana White stavi pojas prvaka kako je uvriježeno protokolom, već ga je oteo predsjedniku UFC-a i dao svom treneru da on obavi svečani čin.

Tijekom meča moglo se u nekim kadrovima vidjeti da je prvi čovjek UFC-a bio prilično deprimiran razvojem događaja u oktogonu te da nije mogao gledati kako Miočić uz žicu udara njegovog ljubimca. Ipak, u izjavi nakon završetka meča priznao je Amerikancu hrvatskog podrijetla da je zaista najbolji teškaš današnjice.

'Kada ima pojas i najviše obrana u povijesti te takvu statistiku teško je ne zvati ga najboljim ikad. Izgledao je fantastično u ovoj borbi i odradio je sve kako treba,' izjavio je Dana White pa iskazao svoju želju za budućnost:

'Mislim kako bi borba Cormiera i Miočića bila sjajna stvar i nešto jako zanimljivo za pogledati. Uvijek postoje dobri izazivači u teškoj, no mislim kako je to borba koju bi ljudi voljeli pogledati.'

Stipe Miocic vs Francis Ngannou, najbolji trenuci meča

Daniel Cormier je iste večeri u Bostonu obranio titulu protiv Oezdemira, no u svojim ranijim izjavama priznao je da ne bi volio preći u tešku kategoriju i boriti se sa Stipom Miočićem, već bi radije volio prepustiti tu zadaću svom timskom kolegi Cainu Velasquezu.

Hoće li se predomisliti ako ga UFC obasipa novcima teško je reći, no Velasquez je putem društvene mreže čestitao Miočiću, ali i najavio svoj povratak u oktogon i pohod na titulu nakon tri frustrirajuće godine koje su obilježile brojne ozljede. Možda je ipak Cain realnija opcija za Stipinog sljedećeg protivnika...