MUNJE I GROMOVI

Ovo su najbolji trenuci žestokog obračuna prvaka Miočića i 'Predatora'

21.01.2018 u 12:38

Bionic
Reading

Stipe Miočić obranio je titulu u teškoj kategoriji u UFC-u nakon što je jednoglasnom sudačkom odlukom poslije pet rundi svladao Francisa Ngannoua

Iako su mnogi neopravdano podcjenjivali borca hrvatskog porijekla i u ulogu favorita gurali 'Predatora' Miočić je svim kritičarima pokazao da je najbolji.

Youtube kanal FOX Sportsa donosi nam najbolje trenutku u HD rezoluciji na 60 fps te komentare stručnog osoblja u FOX studiju, uz komentatorski debi pridošlice iz Bellatora, Jimmya Smitha. Uz njega su tu bili Karyn Bryant, Kenny Florian i Rashad Evans.

Stipe Miocic vs Francis Ngannou, najbolji trenuci meča

U videu  možemo vidjeti način na koji je Miočić izdržao napade Ngannoua, ali i najbolje njegove udarce, kao i uspješna rušenja, koja su zapravo ono što je napravilo da njegova pobjeda bude toliko uvjerljiva i dominantna.

Vrlo je zanimljivo poslušati i komentare, prepune kritika na Ngannouov pristup, ali i na činjenicu da nema hrvačkog trenera u svom kutu, piše Fight Site.

Ipak, sama analiza borbe se niti malo ne razlikuje od globalnog zaključka, a to je apsolutna dominacija Stipe Miočića i prezentacija velike razlike u borilačkoj kvaliteti.

  • +7
Stipe Miočić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Meč se inače mogao pratiti u izravnom prijenosu na portalu gol.hr, a danas ga možete vidjeti u snimci na Novoj TV u 23 sata.