RUŽNE SCENE NA RUJEVICI

Čovjek koji je vrijeđao Livaju, imao ga namjeru i gađati?! Baš tužno...

05.06.2023 u 21:47

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija u ponedjeljak je odradila trening na Rujevici. Pobrinuli su se u HNS-u da razvesele brojne navijače te su im dopustili ulazak na tribine i gledanje ljubimaca. No, nisu baš svi bili dobre volje. Ipak je Rujevica u Rijeci, a tamo Marko Livaja nije baš omiljen

Prema igraču Hajduka s tribina je stiglo nekoliko neugodnih povika. Kako pišu Sportske novosti, sa zapadne tribine stigao je povik.

'Što se ne trudiš konjino, j.... ti majku Livaja'.

Prvi je reagirao Mateo Kovačić:

'Majstore, što si došao ovdje ako ovako vičeš', otprilike u tom silu mu je odgovorio, a slično i Vedran Ćorluka.

Livaji je tada prekipjelo, prekinuo je trening, zaboravio na loptu i krenuo prema tom liku u verbalni obračun govoreći:

'Šta je, šta je, šta hoćeš...'.

U međuvremenu lopta se odbila u ruku jednom dječaku, koji je također digao galamu na Livaju:

'Mogao se barem ispričati', obrušio se na Livaju njegov roditelj. Ali stigao je i izbornik Dalić, te je zatražena pomoć liječnika reprezentacije. Ipak, dječaku na svu sreću nije bilo ništa.

Nastalo je komešanje, reagirali su zaštitari i policajci, također i igrači te pomoćni trener Vedran Ćorluka, koji su smirivali Livaju koji je bio na terenu, a gledatelji na povišenom iza ograde.

I dok je on stao, s tribina je nastavljeno s uvredama:

'Smeće jedno, marš iz reprezentacije', čulo se s drugog mjesta.

'Pogledaj stolce, dužni ste za štetu', potom s trećeg aludirajući na štetu koju je Torcida napravila na istočnoj tribini na finalu Kupa.

Kako doznaju Sportske novosti, Livaju je vrijeđao čovjek rođen 1977. godine koji je bio s djetetom. Završio je pod obradom policije. I ne samo to - kod sebe je, prema neslužbenim informacijama iz osiguranja, a kojima raspolažu Sportske, imao i predmet s kojim je imao namjeru gađati.

Inače, Dalić je imao 17 igrača. Pašalić, koji je igrao u nedjelju, kratko je trenirao, a cijeli program odradili su Ivušić, Livaković, Labrović, Juranović, Stanišić, J. Šutalo, Erlić, Barišić, Kovačić, Ivanušec, Kramarić, Musa, Beljo, Perišić, Petković i Livaja. Sljedećih dana će se priključiti Modrić, Majer, Vida, Gvardiol, Vlašić i Sosa, te kao posljednji Brozović.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.

  • +15
Trening hrvatske nogometne reprezentacije na Rujevici Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL