NAPETO NA RUJEVICI

Kaos na prvom treningu reprezentacije; Livaja krenuo u obračun s gledateljima

05.06.2023 u 19:19

Bionic
Reading

Izbornik Zlatko Dalić poveo je svoje reprezentativce na prvi trening u sklopu priprema za Final Four Lige nacija, a koji se sljedećeg tjedna održava u Nizozemskoj. Prvi trening trebao je biti i relaksacijski, odnosno za podizanje atmosfere jer na tribine stadiona Rujevica došli su i gledatelji

Ipak, nije sve bilo idilično, jer zna se da Riječani nisu baš u 'ljubavi' s Markom Livajom.

I zato su s tribina krenule uvrede, na koje je reagirao i Hajdukov kapetan.

Kako pišu Sportske novosti, Livaja je prekinuo trening i krenuo prema publici kako bi se s njome verbalno obračunao. Za njim su išli još neki igrači, pa i pomoćni trener Vedran Ćorluka da smiri situaciju.

Reagirali su zaštitari i policija koji su se našli na tom dijelu tribina, sve je ostalo na prepucavanju riječkih gledatelja i Livaje.

U trenucima uzavrelih strasti vikali su mu: 'Smeće jedno, marš iz reprezentacije', a neki: 'Pogledaj stolce na istočnoj tribini, dužni ste namiriti štetu koju ste napravili', aludirajući na finale Kupa u kojem je Torcida napravila određenu štetu na tribinu Rujevice.

Srećom, prevladao je razum, Livaja se okrenuo i vratio na teren, a Vatreni su nastavili s treningom.

  • +15
Trening hrvatske nogometne reprezentacije na Rujevici Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL

Prema pisanju istog izvora, publika se potom primirila, te je dalje ozračje bilo mirno. Ipak, vidjelo se na Daliću da ga je to pogodilo i uznemirilo.

Inače kod izlazaka igrača na teren Livaja je od većine publike dobio pljesak, čuli su se tek sporadični zvižduci.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.