POVIJESNI OKRŠAJ

Cijene ulaznica za meč Stipe Miočića i Jona Jonesa su - šokantne

13.09.2023 u 13:09

Bionic
Reading

S nestrpljenjem svi očekujemo taj studeni i povijesni okršaj u teškoj kategoriji. Stipe Miočić i Jon Jones konačno će ukrstiti rukavice u ovom ogromnom spektaklu, a pobjednik će biti upisan u povijest kao vjerojatno i najbolji teškaš svih vremena

Stipe je trenutno taj, a ukoliko pobijedi Jonesa, status će mu se urezati zlatnim slovima.

Iako ga nije bilo više od tri godine, ipak se odlučio vratiti i još jednom pokušati oko struka staviti pojas teškaškog prvaka. Kladionice mu baš i ne vjeruju te je koeficijent na pobjedu Stipe uglavnom preko 4,00, no Jones ne smije dopustiti da ga to zavara.

Lokacija ovog spektakla je Madison Square Garden u New Yorku, a upravo su postale poznate i cijene ulaznica za UFC 295 priredbu koju će njih dvojica predvoditi. Prije svega, ove cijene su sve, samo ne za svačiji džep, piše Fight Site.

Najjeftinija koja se može pronaći jest oko 700 eura. Cijene ulaznica za većinu tribina su između 1000 i 2000 eura, dok će one najbliže kavezu koštati 9000 eura!

Ovo su početne cijene, a za očekivati je da će još i rasti. Ne moramo ni spominjati razne preprodavače koji će vjerojatno tražiti višestruko od ovih iznosa, koji su ionako ogromni.

Bez obzira na sve to, dvorana će 'planuti‘' vjerojatno jako brzo. Borba je ovo o kojoj će pričati generacije, a sigurno će se naći dovoljno ljudi koji mogu dublje posegnuti u džep da ovo sve vide uživo. Nama preostaje ono na što smo i navikli – odnosno, mi ćemo biti zadovoljni gledajući borbu i na malim ekranima.