KADA DOĐE VRIJEME...

Filip Hrgović dao najbolji mogući odgovor na kritike s kojima se suočava

13.09.2023 u 10:32

Bionic
Reading

Prošlog je mjeseca naš najbolji boksač Filip Hrgović došao do velike pobjede nad Demseyjem McKeanom, a istom si je potvrdio svoj status obaveznog izazivača prema IBF-u. Bio mu je to prvi nastup ove godine i prvi nakon velike pobjede nad Zhileijem Zhangom, a sada je jasno što Filip želi

Neki dan je rekao kako od meča s Usykom neće odstupiti ni za 100 milijuna dolara, što pokazuje da se radi o uistinu pravom sportašu. Bez obzira na to, Filipa se gotovo svakodnevno kritizira zbog raznih stvari, a za Boxing Social se i osvrnuo na te kritike:

'To je normalno, znate. U boksu je to normalno jer se kritizira svakoga. Kritizira se i veće boksače od mene. Kritiziraju od Floyda Mayweathera do Lennoxa Lewisa, svi ti borci su često na meti kritika. Ja sam s tim OK, naravno', rekao je Filip, a prenosi Fight Site.

'Međutim, meni to nije važno jer ljudi mogu govoriti što god žele. Mogu imati loš meč, svakome se on može dogoditi, može se dogoditi i loš period. No, s pravim pripremama i dobrim fokusom, ako dođem na svojih 100 posto, mogu pobijediti svakoga. Kada dođe vrijeme, kada dobijem svoju šansu protiv Usyka ili Furyja, uvjeren sam da ću pobijediti svakoga', dodao je.

Filip je već u nekoliko navrta rekao kako nikada neće odstupiti od meča s Usykom, za nikakav novac. Lijepo je vidjeti da u vrhu teškaškog boksa i dalje ima pravih sportaša kojima je boks na prvom mjestu, a još je ljepše da se radi o našem boksaču.