Slijedi Slovačka

Borna Sosa oduševio u debiju za Hrvatsku, a nakon remija s Rusima jasno rekao što misli o zlopamtilima: 'Spreman sam na to...'

02.09.2021 u 06:47

Bionic
Reading

Borna Sosa se osvrnuo na svoj debi za Hrvatsku i najavio susret sa Slovačkom koji je na rasporedu u subotu

Hrvatska reprezentacija je remizirala s Rusijom u Moskvi u četvrtom kolu kvalifikacijske skupine H za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2022. godine. U remiju bez golova je debitirao i Borna Sosa čiji je nastup bio pod posebnim povećalom jer je nedavno htio igrati za Njemačku. Ipak, mladi se branič ispričao i oduševio u prvoj utakmici za Vatrene.

  • +22
Rusija - Hrvatska, kvalifikacije za SP Izvor: EPA / Autor: YURI KOCHETKOV

'Bila je to jedna teška utakmica, ali mislim da smo svi to očekivali. Znali smo da će krenuti u visoki presing, da igraju doma i da imaju šest bodova, isto kao i mi. Kući idemo s jednim bodom, a teška će biti i iduća utakmica', rekao je Sosa pa odgovorio kako se snašao na poziciji lijevog beka:

'To je pozicija koju sam igrao cijeli život prije dolaska u Stuttgart. Uvijek sam u reprezentacijama igrao s četiri u obrani. Kad igraš neku poziciju tako dugo, pa onda neko vrijeme ne, brzo ti se sve vrati.'

Sosa je za kraj imao i poruku za one koji sumnjaju u njegovu vjernost Vatrenima.

'Sretan sam i ponosan što sam debitirao za Hrvatsku. Definitivno sam spreman na to da će određena zlopamtila pamtiti Njemačku, ali fokusiran sam samo na to da dam što bolje za Hrvatsku. Idem dalje kao i do sada, pokušat ću dati sve od sebe', poručio je Sosa pa najavio Slovačku:

'Igramo još jednu utakmicu u gostima, a ona će biti teška kao i ova današnja. Imali smo danas dobar pristup, ali možda nam je nedostajalo malo sreće', zaključio je novi Vatreni.