Kratko i jasno

Francuzi napali Duju Ćaletu Cara i njegovu suprugu zbog neostvarenog transfera, a ubrzo je stigao i odgovor hrvatskog reprezentativca

01.09.2021 u 22:09

Bionic
Reading

Duje Ćaleta-Car se osvrnuo na pisanje francuskog Le Provencea koji je njegovu suprugu Adrianu optužio da je sabotirala transfer u Englesku

Francuski mediji su danas objavili kako je Duje Ćaleta-Car odbio Wolverhampton koji je za njega Marseilleu nudio 18 milijuna eura. Francuzi su za sve optužili Dujinu suprugu Adrianu Đurđević koja se navodno nije htjela preseliti s Azurne obale u predgrađe hladnog Birminghama.

Par je nedavno dobio i dijete, sina Maura, a i vjenčali su se krajem svibnja u Adrianinom rodnom Dubrovniku nakon što su četiri godine bili u vezi. S obzirom na sve navedeno, ne čudi da je obitelj hrvatskog reprezentativca odlučila ostati u Marseilleu, ali Duje je za Slobodnu Dalmaciju i demantirao francuski Le Provence koji je za sve optužio njegovu suprugu.

'Odluke o svojoj sportskoj budućnosti donosim isključivo sam u dogovoru s menadžerom. Ne vidim razlog zašto se u sve upliće moju suprugu koja nema nikakve veze s tim. Zamolio bih za malo razumijevanja u našim prvim zajedničkim danima s tek rođenim djetetom', kratak i jasan je bio hrvatski reprezentativac.

Podsjetimo, hrvatski branič je u Olympique Marseille stigao iz Salkzburga prije tri godine. Francuzi su ga platili 19 milijuna eura i od tada je za njih odigrao 91 utakmicu. Koliko mu je dobro u klubu pokazuje i to što mu se ne žuri otići pa odbija i ponude iz Engleske.