NIŠTA OD NASTUPA?

Bizarno ozlijeđeni Subašić poslao jasnu poruku čelnicima HNS-a

15.09.2017 u 17:44

Bionic
Reading

Danijel Subašić ozlijedio je ligamente gležnja i nije siguran hoće li se oporaviti do ključnih reprezentativnih dvoboja u listopadu, a čelnicima HNS-a je poručio da je naša izabrana vrsta još i dobra, s obzirom na uvjete u kojima radi...

Iskusni 32-godišnji vratar bio je odličan na golu Monaca prošle sezone, a imao je čvrsto mjesto među vratnicima i na početku nove, no zaradio je ozljedu ligamenata gležnja i izbivat će najmanje tri tjedna s travnjaka.

  • +21
Danijel Subašić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Trening je već bio gotov, jedna lopta se odbila i ja sam je pokušao uhvatiti, no kad sam napravio par koraka unatrag, nagazio sam na drugu loptu i izvrnuo zglob,' priznao je Danijel Subašić u intervjuu za 24 sata koji nije siguran hoće li se oporaviti do dvoboja s Finskom:

'Previše je tu kvalitetnih igrača da bismo ovisili samo o meni. Svi znamo kvalitetu Lovre Kalinića koji će uz malo sreće uskoro napraviti transfer u još veći klub. I nije on jedini.'

Naš standarni golman reprezentacije osvrnuo se i na aktualnosti vezane uz Čačićevu izabranu vrstu te usvrdio da i dalje vjeruje da će Hrvatska osigurati plasman na SP, ali nije se suzdržao od kritike nakon debakla s kišom na Maksimiru tijekom utakmice s Kosovom.

'Nikad problema u svlačionici nije bilo niti će ih biti, nas muče problemi druge prirode poput onoga gdje igramo i treniramo, u kakvim uvjetima se spremamo za utakmice i nije to na nama da rješavamo, naše je da damo sve od sebe kad budemo pozvani. Ne odlučujemo mi igrači gdje će se igrati, nego netko drugi i ne očekujte od nas igrača da to rješavamo,' poručio je svima Subašić.