PRIZNAO SVOJU poGREŠKU

Kek bez dlake na jeziku nakon bolnog poraza Rijeke protiv AEK-a!

14.09.2017 u 21:32

Bionic
Reading

Matjaž Kek smatra da njegovi igrači nisu odigrali protiv grčkog AEK-a na Rujevici u skladu sa svojim mogućnostima ovog četvrtka, a priznao je da i neke njegove odluke nisu bile dobre...

Rijeka je porazom na Rujevici slabo otvorila grupnu fazu Europske lige i tako došla u tešku situaciju u skupini D uoči gostovanja u Milanu. Grčki sastav trijumfirao je uz vrlo dobru igru rezultatom 2:1 i tako napravio veliki korak prema prolasku dalje, a domaći strateg žali što njegovi igrači nisu odigrali u skladu sa svojim mogućnostima.

  • +4
Europska liga: Rijeka - AEK Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

'AEK je bio bolji za taj jedan gol, ali mislim da moji igrači nisu bili pravi. Nije bilo dovoljno agresivnosti, gosti su dobivali sve duele, a iskoristili su i svoje prilike,' izjavio je Matjaž Kek koji smatra da je i sam napravio grešku u pripremi utakmice, kad je u pitanju formacija s kojom je Rijeka igrala:

'Možda smo trebali ispočetka krenuti s tri vezna igrača, a onda mijenjati ritam. Neke moje odluke nisu bile dobre, a neke stvari nisu ispale kako sam ih zamislio. Da, dojma sam da nam je nešto falilo tijekom cijele utakmice.'

Rijeku za vikend čeka derbi s Hajdukom na Poljudu i Kek nema vremena za žaljenje.

'Igrači su htjeli, borili se, dali sve od sebe, ali AEK je bio bolji za taj jedan gol. Trebali smo biti puno kvalitetniji, ali nemamo vremena za razmišljanje o ovom porazu,' zaključio je slovenski strateg.