ENGLEZI TVRDE

Bilić u velikim problemima: West Ham diže ruke od njega?

02.10.2017 u 12:33

Bionic
Reading

Unatoč pobjedi West Hama protiv Swanseaja, britanski dnevnik Guardian kritizira Slavena Bilića i smatra da je jako daleko od produžetka ugovora s londonskim klubom, s tim da mu i dalje prijeti prijevremeni otkaz...

Bivši hrvatski izbornik odradio je odličnu prvu sezonu na klupi 'čekićara' u kojoj je sa svojim igračima izborio plasman u Europsku ligu, no nakon toga uslijedili su neuspjesi i West Ham se već dugo muči na terenu.

  • +4
Slaven Bilić u Premiershipu Izvor: Reuters / Autor: Andrew Couldridge

Svoju treću sezonu na čelu londonskog kluba Bilić je započeo neuspjesima i posljednjim mjestom na ljestvici, a napredak posljednjih tjedana čini se da nije impresionirao niti upravu niti navijače pa se nastavlja spominjati njegov odlazak.

Nakon trijumfa ove subote protiv Swanseaja golom Sakha u posljednjim minutama, na društvenim mrežama igra West Hama doživjela je mnogo kritika i prst je uperen u hrvatskog trenera, a britanski Guardian smatra da klub već polako razmišlja o budućnosti s novim strategom na klupi.

'Teško ga je ne voljeti i igrači se bore za njega. Zasad je siguran, no ovakve utakmice pokazuju da je njegova dugoročna budućnost u klubu nesigurna. Dok god mu stalno treba teško izborena pobjeda da ne bi nastala velika kriza, West Ham će imati malo razloga produžiti mu ugovor,' piše ugledni dnevni list.

Bilić sada ima dva tjedna za dodatno uigravanje za vrijeme reprezentativne stanke. Na terenu će se u nastavku Premiershipa morati pojaviti neki novi 'čekićari', ako Slaven želi nastaviti svoj posao u Engleskoj...