nikako da zabije

Ronaldova neočekivana kriza u Primeri: U Realu na to nisu navikli!

02.10.2017 u 09:14

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo nema niti jedan postignuti gol niti nakon sedam odigranih utakmica Primere, što je daleko najslabiji njegov start sezone u Španjolskoj...

Podsjetimo, slavni 32-godišnji krilni napadač dobio je čak četiri utakmice dodatne suspenzije zbog guranja suca u španjolskom Superkupu, zbog čega je propustio start sezone u Primeri, ali otkad se vratio na travnjak nikako ne može zabiti.

  • +18
Cristiano Ronaldo Izvor: Reuters / Autor: Eddie Keogh

Uz naslov članka 'Cristiano bez golova nije Cristiano' španjolska Marca naglašava da Ronaldo još nikad nije tri utakmice u nizu bio bez postignutog gola na otvaranju španjolskog prvenstva, a pomalo nevjerojatno zvuči da je prošlo već sedam kola Primere, a Portugalac još uvijek nema niti jedan upisani pogodak na listi strijelaca.

Protiv Espanyola ove nedjelje u pobjedi 2:0 barem je upisao jednu asistenciju.

Da se ipak radi o slučajnosti i statistici koja će se vjerojatno nakon reprezentativne stanke promijeniti govore brojke iz drugih natjecanja: Ronaldo već ima četiri postignuta gola u dvije utakmice Lige prvaka, dok je za Portugal zabio tri u dva susreta, a jednog je zabio i u Superkupu na Camp Nouu prije spornog isključenja.

Razloga za paniku u Realu nema, no na ovako nešto definitivno u klubu nisu navikli...

Autor: Youtube