htjeli bi ga mnogi

Andrej Kramarić na velike muke stavio navijače Hoffenheima: Bilo mi je lijepo ovdje, ali hoću li ostati, ne mogu još odgovoriti

23.08.2021 u 18:41

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac i napadač njemačkog bundesligaša Hoffenheima, 30-godišnji Andrej Kramarić, odlično je ušao u novu sezonu. S dva gola u njemačkom kupu, a potom je dodao još četiri asistencije u prva dva prvenstvena kola

U prvoj službenoj utakmici sezone, protiv Viktorije iz Kölna, u dvoboju njemačkog Kupa, Kramarić je zabio dva gola i spasio svoju momčad blamaže protiv niželigaša. Zanimljivo, bili su mu to golovi u šestoj uzastopnoj službenoj utakmici, jer u završnici prošle sezone nanizao ih je pet u kojima je zabijao.

Potom je u prvoj prvenstvenoj dodao tri asistencije u pobjedi 4:0 protiv Augsburga, da bi jednu upisao u nedjelju u remiju 2:2 protiv Uniona iz Berlina. Sve u svemu, dokaz da je Kramarić u sjajnoj formi, što je i odlična vijest za izbornika Zlatka Dalića.

No, dok Dalića to sigurno veseli, navijačima Hoffenheima u jednu ruku baš i nije tako drago, jer sa svakom asistencijom ili pogotkom, Kramarić je poželjniji na nogometnom tržištu. Pričalo se već u nekoliko navrata kako bi mogao otići iz Hoffenheima, ali dosad se to nije dogodilo. A hoće li u skorijoj budućnosti, to jest do kraja ovog prijelaznog roka, očito je nepoznanica.

'Ovdje sam pet i pol godina i sretan sam. Ovo je bilo dobro vrijeme, s puno uspjeha iako nije bilo baš dobro prošle sezone. Hoću li ostati? Ne mogu odgovoriti još na to pitanje', vrlo tajanstven bio je Kramarić, za kojeg su interes ovog ljeta iskazivali Juventus, Inter, Milan i Roma.

Kramariću sljedeće godine ističe ugovor s Hoffenheimom, te je sada posljednja prilika da klub na njemu nešto zaradi.

Hrvatski napadač u njemačkom je klubu odigrao 187 utakmica i zabio 97 golova te upisao 40 asistencija.