ovo mu nije trebalo

Amerikanac žestoko napao Stipu Miočića pa izazvao bijes navijača: 'Što se ti javljaš? I tako nikada nećeš biti prvak'

18.04.2020 u 18:49

Bionic
Reading

Jedan od najboljih teškaša današnjice Curtis Blaydes je javno kritizirao Stipu Miočića, a to se nije svidjelo fanovima koji su mu jasno dali do znanja što misle o njemu

Fanovi UFC-a jedva čekaju novu borbu između Stipe Miočića i Daniela Cormiera, a UFC je odlučio malo podgrijati njihov interes objavom kadrova iz njihova protekla dva susreta uz pitanje: 'Tko će pobijediti u trilogiji?'.

Brojni fanovi su ispod ove objave pisali ime svojeg favorita, ali jedan je komentar pokrenuo pravi rat. UFC_ov teškaš Curtis Blaydes je ostavio poruku koja je skupila preko tisuću lajkova, ali i izazvala lavinu negativnih komentara na račun 29-godišnjeg Amerikanca.

'Baš me briga. Ako se misle boriti neka požure i potpišu prokleti ugovor. Neka se stvari pokrenu jer sam već umoran od stagnacije i Stipinog ponašanja', napisao je Blaydes i izazvao bijes navijača.

Jedni su mu poručili da prestane kukati jer nije taj koji trenutno zaslužuje napad na tron, a drugi su ga zasuli kritikama jer je za sve okrivio Miočića koji već zadnjih sedam mjeseci vuče ozljedu oka jer ga je Cormier u revanšu nekoliko puta piknuo u oko, a uz to je i pandemija koronavirusa pa su odgođene sve borbe.

Blaydes se očito ne miri s time da je Stipe u središtu pozornosti jer ga je već ranije nazvao 'starcem koji traži pozornost'. Nakon novog istupa fanovi nisu mogli šutjeti. Ovo su samo neke od njihovih poruka za Amerikanca:

'Ne brini, i tako nikada nećeš biti prvak.'

'Stipe je vatrogasac i spašava živote. Nije li to ipak malo važnije?'

'Stipe ništa ne koči nego se oporavlja. Osim toga, tu je i koronavirus pa se ništa ni ne odigrava.'

'Pričaš tako o njemu, a on doslovno okolo spašava živote. Uz to, ti nisi ni prvi izazivač...'

'Francis je ispred tebe. Kad njega pobijediš možeš pričati o napadu na pojas.'