GLASINE O HRVATU

Ako je točno da su ovo odlučili čelnici Juventusa, onda je jasno kakav plan imaju za Mandžukića

27.08.2018 u 14:45

Bionic
Reading

Mario Mandžukić, drugi najbolji strijelac u povijesti hrvatske nogometne reprezentacije, mogao bi do kraja karijere ostati u torinskom Juventusu. Kako se doznaje, čelnici kluba odlučili su ga zadržati na duže vrijeme…

Kako piše talijanski Calciomercato, 32-godišnji napadač Mario Mandžukić uskoro bi zbog sjajnih igara i požrtvovnog načina igre trebao dobiti novi ugovor u Juventusu. Financijski uvjeti i vremensko razdoblje novog ugovora još nisu poznati, ali pretpostavlja se kako će ga Mandžukić - ako su glasine točne - produžiti barem do ljeta 2022. godine.

Podsjetimo, pred kraj sezone 2016./17. produžio je ugovor s Juventusom do lipnja 2020. godine, a tada je procurilo kako mu je godišnja plaća s tadašnjih 3,5 milijuna povećana na pet milijuna eura.

'Mario je snažan i pozitivno tvrdoglav, on je jedan od simbola ovog Juventusa', tada su poručili iz kluba. Teško da se 15 mjeseci kasnije njihovo mišljenje promijenilo. Dapače…

Da je Mandžukić izuzetno važan za Juventus, pokazala je i nedavna utakmica 2. kola talijanskog prvenstva protiv Lazija, u kojoj je donedavni napadač hrvatske nogometne reprezentacije bio strijelac i asistent u domaćoj pobjedi 2:0.

Nakon što se vratio sa Svjetskog prvenstva u Rusiji, na kojem je briljirao u dresu Hrvatske, Mandžukić se uoči početka sezone odlučio oprostiti od najdražeg dresa tako da će do kraja karijere biti na raspolaganju samo klubu za koji igra. Stoga se s pravom postavlja pitanje jesu li čelnici Juventusa odlučili, nakon što je navodno odbio Manchester United, zadržati Mandžukića u Torinu do kraja karijere? Ako im je to plan, tada je jasno koliko ga cijene. Kapa do poda!

  • +66
Doček Marija Mandžukića u Slavonskom Brodu Izvor: Pixsell / Autor: Ivica Galovic/PIXSELL