navijači oduševljeni

Nakon što je ispravio Ronaldov promašaj, oglasio se i presretni Mandžukić

26.08.2018 u 11:06

Bionic
Reading

Donedavni napadač hrvatske nogometne reprezentacije Mario Mandžukić bio je strijelac i asistent u 2:0 (1:0) domaćoj pobjedi Juventusa protiv Lazija u prvoj utakmici 2. kola talijanskog prvenstva

Mandžukić, koji je odigrao čitavu utakmicu za Juventus, u 30. je minuti glavom spustio loptu Miralemu Pjaniću koji je preciznim udarcem doveo branitelja naslova u vodstvo, da bi u 75. minuti sam pogodio za 2:0 iz poluvoleja nakon što se Cristiano Ronaldo spetljao u petercu gostiju.

Nakon što je objavljen video gola, odnosno Ronaldova promašaja i njegove gestikulacije, krenula je lavina komentara o nekorektnosti Portugalca.

>> Pogledajte Mandžukićev pogodak nakon nevjerojatnog Ronaldovog promašaja

Međutim, posve je razumljivo da je u prvoj sekundi Ronaldo bio ljutiti na sebe, a onda je nakon koje sekunde pojurio Mandžukić kako bi mu čestitao na golu. Bez imalo ljubomore.

Inače, nakon utakmice biranim riječima o Mandžukiću govorio je i trener Allegri.

>> Sada je jasno zašto Allegri nije pustio Mandžukića u United i koliko ga cijeni

'Imam jaku momčad i svi će nam trebati posebno kad krenu utakmice u Ligi prvaka. Dybala povezuje linije, Bernardeschi to isto može raditi, a oni koji su igrali na Svjetskom prvenstvu su se kasnije priključili momčadi i još nisu na istoj razini s ostalima. Mandžukići Matuidi su druga stvar, njih dvojica imaju drugačiji motor od ostalih'.

  • +16
Mario Mandžukić - zvijezda Juventusa i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Cijelu priču subotnjeg sjajnog nastupa zaokružio je Mandžukić objavom na svom Instagram profilu.

'Prekrasno je ovako uveseliti navijače na utakmici otvorenja sezone na domaćem stadionu. Ovime smo postavili pravi ton za nastavak sezone', napisao je očito presretni Mandžukić.