košarka ili futsal?

Aco Petrović opet uzburkao duhove: Možda da KC Dražen Petrović promijeni ime?

29.09.2023 u 13:06

Bionic
Reading

Jedna objava Aleksandra Petrovića na društvenim mrežama ponovno je uzburkala strasti. Legendarni se Aco osvrnuo na trenutni status Cibone u svojoj dvorani KC Dražen Petrović, a odgovor mu je stigao vrlo brzo

'Izgleda da će Košarkaški centar Dražen Petrović, nekada dvorana u kojoj se igrala isključivo košarka, postati ekskluzivno mjesto na kojoj će igrati futsal i u čemu posebno uživa čovjek zadužen za sport u Gradu Zagrebu. Možda bi trebao razmisliti i o promjeni imena dvorane', napisao je Aco Petrović.

Legendarni je hrvatski košarkaš time samo komentirao trenutno stanje u KC Dražen Petrović nakon što je teren u dvorani proširen za potrebe futsala, a zbog toga su, privremeno, pomaknute teleskopske tribine.

Sve je to napravljeno kako bi Futsal Dinamo svoje utakmice grupne faze Lige prvaka mogao igrati u KC Dražen Petrović.

Na Acin komentar ubrzo su odgovorili i iz Futsal Dinama.

'Poštovani g. Petrović. KC Dražen Petrović, neće postati dvorana u kojoj će se ekskluzivno moći igrati futsal, već dvorana u kojoj će se, između ostalih sportova, nesmetano moći igrati Liga prvaka u futsalu, na kojoj se očekuje posjeta kao i za finale prvenstva u Draženovom domu', poručili su iz Futsal Dinama.

Cijelu su situaciju prokomentirali i iz Grada Zagreba te pojasnili kako je izbor pao na KC Dražen Petrović jer Dom sportova nije u funkciji nakon potresa, dok Arena Zagreb u tim terminima ima već dva zakazana koncerta. Zbog toga će Futsal Dinamo u KC Dražen Petrović ugostiti skupinu UEFA futsal Lige prvaka. Kako bi teren zadovoljio propise Uefe privremeno su sklopljene teleskopske tribine i time je osigurana tražena veličina terena.