zadovoljna je

Franka Batelić: 'Ovi će blagdani biti posebni'

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Na kraju smo nikad neizvjesnije godina koja je umnogome je utjecala i na glazbeni sektor. Glazbenici su bili primorani sjediti doma i čekati bolje dane, no većina njih bila je glazbeno aktivna. Među njima je svakako i Franka Batelić koja je nedavno snimila novu baladu naziva 'Plan B'. Uz rad na uspješnoj karijeri, pjevačica se raduje božićnim blagdanima budući da će ih po prvi put provesti sa sinom Viktorom

'Uvijek se držim onoga da kada nešto dovoljno jako želiš, ama baš ništa nije problem. Sve je u glavi. Naravno da nije jednostavno, ali koliko bi dosadan bio život da je sve jednostavno', pojasnila je Franka Batelić za Jutarnji list koliko je zahtjevno imati dobru glazbenu karijeru i biti majka. Sve je, kaže pjevačica, u planiranju i organizaciji, ali sreća je da Viktor ima baku u Zagrebu koja uskače kad god zatreba.

Ovo će, smatra cijelom svijetu biti najčudniji Božić. 'Na žalost čini mi se, bez zagrljaja. To me najviše ljuti i plaši. Ali nadam se da ću ga uspjeti provesti s najdražima, u toplini doma', rekla je Franka. Na pitanje je li joj razdvojenost od supruga Vedrana Ćorluke u ovim vremenima teža ili je navikla na takav život rekla je da su navikli živjeti u ovakvim uvjetima. 'No srećom bliži se Božić, a blagdane uvijek provodimo svi zajedno. A ovi će biti posebni... Prvi s Viktorom!', sretna je pjevačica.

  • +5
  • +2

Franka Batelić

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Trenutno, kaže, nema previše vremena za druge stvari. 'Uživam u svakom trenutku u životu. U svakoj najmanjoj, običnoj, a čarobnoj stvari. Mislim da smo tu pouku izvukli svi u ovoj pomalo nemilosrdnoj 2020. godini', poručila je i dodala kako treba raditi dalje, biti kreativan, biti inspiracija drugima, jer je najlakše odustati.

Izvor: Društvene mreže

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!