otkrila na instagramu

Čestitke ne prestaju stizati: Nataša Janjić rodila djevojčicu imena Kaja

24.07.2020 u 23:17

Bionic
Reading

Obitelj glumice Nataše Janjić i Nenada Medančića postala je bogatija za novu članicu. Iako je na svijet trebala stići u kolovozu, djevojčica Kaja našu je glumicu i njezina supruga odlučila iznenaditi ranije

Sretnu vijest o dolasku kćerkice imena Kaja, Nataša je podijelila na svom Instagram profilu na kojem joj ne prestaju stizati čestitke zahvaljujući novoj prinovi u obitelji koja je na svijet odlučila doći mjesec dana ranije.

'I tako danas iznenada. Kompletirali smo vlastiti svemir', napisala je Nataša na Instagramu uz fotografiju na kojoj je pozirala sa svojom tek rođenom kćeri.

Vijest o dolasku prinove Nataša je s javnošću podijelila uoči Valentinova, a u prosincu prošle godine sa suprugom Nenadom proslavila je prvu godišnjicu braka.

Za razliku od sina Tonija, kojem se nisu mogli odlučiti za ime sve dok ga nisu ugledali, suprug i ona ovoga puta imali su samo jedno i izvjesno, a domaće je i ne tako često, premda po njemu postoji jedna pjesma i jedan kultni film, nedavno je otkrila Nataša.

  • +7
Nataša Janjić i Nenad Medančić Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX