SLAVNI PAROVI U IŠČEKIVANJU

Baby boom na estradnoj sceni: Karantena im je donijela slatke brige

30.08.2020 u 20:56

Bionic
Reading

Tijekom višemjesečne karantene koju su provodili u svojim domovima, brojni su slavni parovi imali vremena promisliti o svojoj zajedničkoj budućnosti. Mnogo je onih koji su shvatili da su spremni za roditeljsku ulogu

U svijetu je u vrijeme pandemije zavladao pravi baby boom. Vidljivo je to i kod brojnih celebrity parova u zemlji i svijetu. Evo tko je od slavnih pjevača, modela i glumaca u slatkom iščekivanju.

Prva polovica iznenađujuće, nepredvidive i teške 2020. ostat će ipak u lijepom sjećanju mladom paru Emmi Roberts i Garrettu Hedlundu koji očekuju svoje prvo dijete. Nećakinja Julije Roberts, glumica poznata po ulozi u seriji 'American Horror Story' otkrila je nedavno sretne vijesti.

Svoju je pak trudnoću neko vrijeme skrivala glazbenica Nicki Minaj, no pred sam kraj iste počastila je brojne fanove golišavim fotografijama na kojima je do izražaja došao njezin trudnički trbuščić. Nicki prvo dijete očekuje s kontroverznim producentom Kennethom Pettyjem s kojim je u vezi od kraja 2018. godine.

Trudna je po prvi put i mlada Viktorijina anđelica Romee Strijd. Ona pak prinovu očekuje s partnerom Laurensom van Leeuwenom. Kako je vrlo aktivna na društvenim mrežama, tako je brzo nakon otkrivanja radosne vijesti, svijetu kazala da nosi djevojčicu te kako ne može dočekati da je upozna.

  • +3
Budući roditelji Izvor: Profimedia / Autor: J.M. HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Da će postiti roditelji, krajem su svibnja potvrdili oskarovac Joaquin Phoenix i njegova deset godina mlađa zaručnica Rooney Mara. Par se upoznao na snimanju filma 'Ona' 2013. godine, a prvo službeno zajedničko pojavljivanje imali su 2017. na zatvaranju Filmskog festivala u Cannesu. Tek kasnije Phoenix je potvrdio da već zajedno žive u domu na Hollywood Hillsu, a u srpnju prošle godine svoju je djevojku i zaprosio.

Svoje šesto dijete pak iščekuje britanski glumac Jude Law. Njegova 14 godina mlađa supruga Philipa Coan je trudna. Zgodna psihologinja viđena je nekoliko puta u javnosti od tada, a do izražaja je došao njezin rastući trudnički trbuščić.

Ovo proljeće sretne su vijesti došle na adresu slavnog para Gigi Hadid i Zayana Malika. Manekenka i glazbenik uskoro će dobiti svoje prvo dijete. Zgodna Gigi vješto je neko vrijeme skrivala svoje stanje, a onda otkrila kako joj je to pošlo za rukom. ‘Stvar je da treba odabrati pravi kut pri poziranju pred objektivima, a ja sam uz to nosila slojevitu vrlo široku odjeću, koja je u trendu pa mi je I to išlo u prilog', objasnila je Hadid.

Prije svega nekoliko dana svoju su bebu upoznali Katherine Schwarzenegger i Chris Pratt. Glumački par koji je u braku godinu dana, početkom proljeća je otkrio svojim obožavateljima radosne vijesti, a sada su se oglasili oko prinove. ‘Iznimno smo sretni i obavještavamo vas da smo postali roditelji malene djevojčice Lyle Marije Schwarzenegger Pratt’, kazao je tata Chris kojem je ovo drugo dijete budući da s bivšom suprugom Annom Faris dijeli sedmogodišnjeg sina.

Da priželjkuju veliku obitelj, Hilaria Baldwin i njezin suprug Alec Baldwin već su svima dali do znanja. Pauza od snimanja filmova slavnom je glumcu odlično došla kako bi nešto više vremena proveo s obitelji, a potom se dogodilo ono čemu su se jako veselili. Hilaria je ponovno ostala u drugom stanju, te trenutno očekuje njihovo peto dijete.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

My 🐥🐥🐥🐥🐣

Objavu dijeli Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

Živahno će uskoro biti i u kući Eda Sheerana čija je supruga Cherry Seaborn u drugom stanju. Vijest o prinovi ovaj je tajnovit par uspio čuvati do zadnjih tjedana od znatiželjne javnosti i medija. Cherry i Ed u braku su dvije godine, a zajedno su još od srednje škole koju su zajedno pohađali.