NAJSRETNIJA VIJEST

Lucija Lugomer rodila: 'Možete nas zvati mama i tata!'

15.02.2020 u 08:03

Bionic
Reading

Naš najpoznatiji plus size model i njezin suprug Danijel Grlić postali su roditelji dječaka Leona. Lucija Lugomer veliku, sretnu vijest o proširenju svoje obitelji objavila je preko društvenih mreža

'Možete nas zvati mama i tata! A lijepo sam ga pitala što želi za Valentinovo. Evo najvećeg poklona na svijetu.Mi smo super, porod je bio fenomenalno iskustvo baš kao i cijela trudnoća, a nista od toga ne bi bilo tako da nije osoblja Vinogradske bolnice kojima smo od sveg srca zahvalni! Wow! Leone, ajmo zajedno mjenjati svijet. Unaprijed hvala vam svima na čestitkama i prekrasnim željama', poručila je Lucija Lugomer pored fotografje na kojoj pozira sa svojim suprugom i tek rođenim sinčićem.

U pola sata od objave, prikupila je preko 2 tisuće lajkova, čestitke pljušte sa svih strana.

Otkako se u srpnju pohvalila sretnom viješću, nije prestajala obožavatelje častiti fotografijama svog trbuščića i svega što joj je trudnoća donijela. Vijest o prinovi stigla je kao poklon za prvu godišnjicu braka sa suprugom Danijelom Grlićem za kojeg se udala u lipnju 2018. godine. Prije braka tri su godine proveli u vezi, a godinu prije, romantični Danijel Grlić, zaprosio je svoju odabranicu nasred Straduna.

Lucija je u studenom otkrila kako će svoju prvu bebu roditi u državnom rodilištu.

'I za naše prvo iskustvo odlučili smo se za državnu bolnicu i ne bi nikada odlučila drugačije iz jako puno razloga. Sretna sam i zadovoljna, a ponajviše zahvalna što imam tako dobar tim uz sebe i ovoliku podršku koju si nisam nikada mogla zamisliti da ću imati', najavila je u studenom.

U prosincu je pak objavila da je dobila samo dva kilograma i tako šokirala žensku publiku, posebno majke koje se nerijetko u devet mjeseci trudnoće udebljaju i više od 15 kilograma. Stoga ni ne čudi da je uživala u trudnoći, čak i u napadajima podrigivanja. Pred kraj trudnoće suočila s puno izazova i otkrila da joj nije biulo baš sve tako blistavo.

'Trebalo mi je ravno sedam minuta da obujem čizme. Da, još uvijek se obuvam sama i mogu spavati na polu-trbuhu. Renovacija je tek na 50 posto. Žgaravica me ne napušta već danima. Nosim one bapske gaće do pola trbuha. Ukliješten mi je živac u lumbalnom djelu kičme. Nemam apetita i voda je već danima najfinija stvar koja postoji na svijetu. Niti jedna majica više ne ide preko trbuha. Fale mi traperice jer su mi sve trudničke široke u struku bez obzira na trbuh. Plačem doslovno svaki dan bar jednom i ne znam razlog. Pretjerujem s kupovinom stvari za Leona i čistim kao da ne postoji sutra', napisala je.