ODMOR U DVOJE

Uživancija na najjače: Nakon završetka sezone, Mateo i Izabel Kovačić otputovali van Hrvatske

21.06.2019 u 17:12

Bionic
Reading

Dok čeka rasplet situacije oko novog kluba u kojem će zaigrati, Mateo Kovačić je sa suprugom Izabel otputovao izvan Hrvatske na zasluđeni godišnji odmor. Lijepa Izabel je ovjekovječila nekoliko trenutaka s ljetovanja i podijelila ih sa svojim obožavateljima, uključujući i spektakularnu snimku iz helikoptera

Nakon spektakularne završnice u Chelseaju - osvojenog naslova prvaka Europske lige, Mateo Kovačić je otputovao na zasluženi odmor sa svojom prelijepom suprugom Izabel, kako bi razbistrio misli i odmorio se za početak nove sezone. U kojem će klubu zaigrati u novoj sezoni još uvijek nije poznato, no šuška se kako bi Kovačić mogao nositi Interov dres.

Iako obožavaju ljetovati na hrvatskoj obali, ovog puta par se odlučio na odmor u inozemstvu, no gdje točno nismo uspjeli saznati. Izabel Kovačić nedavno nam je otkrila kako ona i Mateo ljetovanje još uvijek nisu isplanirali, pa je za pretpostaviti kako su u zadnji tren donijeli odluku o tome gdje će i kada putovati.

View this post on Instagram

🍊is the new black😂😂😂 #nazor

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

Lijepa ekonomistica s diplomom Veleučilišta VERN je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira na pješčanoj plaži s kosom omotanom u ručnik, dok na sebi nosi lanenu bež košulju i pravokutne retro sunčane naočale, no o kojoj točno destinaciji je riječ, Izabel nije željela otkriti.

View this post on Instagram

#heli

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

Mateo je jedan od rijetkih nogometaša koji se svoj privatan život trudi držati podalje od očiju javnosti te stoga rijetko kad objavljuje privatne fotografije na društvene mreže, a istog mišljenja je i njegova lijepa supruga. Iz pouzdanih izvora saznali smo tek informaciju da je par odmarao izvan Hrvatske.

No, Izabel je ipak zabilježila jedan zanimljiv trenutak s putovanja - let helikopterom iz kojeg se vidi spektakularan pogled na obalu i ljepote prirode.

  • +14
Mateo i Izabel Kovačić na vjenčanju Mateove sestre Jelene Kovačić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic