DJEVOJAČKA ZABAVA

Dvije godine kasnije: Izabel Kovačić prisjetila se nezaboravnog provoda u Dubrovniku

12.06.2019 u 10:31

Bionic
Reading

Prošle su dvije godine otkako je Izabel Kovačić, tada Andrijanić, uoči svog vjenčanja s Mateom Kovačićem, u Dubrovnik povela 17 sa svojih prijateljica i tamo s njima provela vikend iz snova

Svoju dugogodišnju vezu ozakonili su prije dvije godine, vjenčanjem koje je počelo crkvenim obredom u Sesvetskim Selima, a završilo u hotelu Westin, a prije njihovog dana iz snova, Izabel i Mateo Kovačić sa svojim su prijateljima proslavili i svoje 'posljednje dane slobode'.

Čak 17 prijateljica Izabel Kovačić povela je u Dubrovnik, gdje su djevojke uživale u luksuznoj vili, a sve je bilo pomno isplanirano. Sve djevojke bile su odjevene u crne jednodijelne kupaće kostime, a na glavama su imale crne šilterice s natpisom 'Squad'.

Jedino je Izabel Kovačić, kao buduća mladenka, imala identični kupaći kostim ali u ciglastoj boji, a na glavi je, umjesto crne, imala bijelu šiltericu na kojoj je pisalo 'Bride'.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

L O V E ❤️

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izabelandrijanic)

Tog nezaboravnog vikenda i dana 12. lipnja 2017., Izabel Kovačić prisjetila se i na svom Instagram profilu, gdje je objavila jednu od zajedničkih fotografija.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#squadgoalz #despedidadesoltera

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izabelandrijanic)

  • +14
Predstavljanje linije proizvoda Bella by Izabel Kovačić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic