TIM ZA LJEPOTU

Jedino njoj vjeruje: Evo koga je Vanja Modrić povela na glamurozno vjenčanje Sergia Ramosa

17.06.2019 u 10:21

Bionic
Reading

U Sevillu, na vjenčanje kapetana Real Madrida Sergia Ramosa i televizijske voditeljice Pilar Rubio, stigli su i supružnici Modrić i Kovačić, a zanimljivo je da je Vanja Modrić i ovoga puta iz Zagreba povela frizerku i vizažisticu da je dotjeraju za slavlje

Nogometna krema cijele Europe, koja je uključivala i Victoriju i Davida Beckhama, ali i naše nogometaše Luku Modrića i Matea Kovačića, koji su stigli sa suprugama, okupila se ovog vikenda u Sevilli, u kojoj je održano glamurozno vjenčanje kapetana Real Madrida Sergija Ramosa i njegove izabranice, televizijske voditeljice Pilar Rubio.

Većina svjetskih medija nije propustila ovo događanje, stoga i ne čudi da su se bolje polovice slavnih nogometaša itekako potrudile u odabiru odjeće, ali i kombiniranju šminke i frizure. Kako bi sve bilo kako treba, Vanja Modrić, supruga našeg najboljeg nogometaša Luke Modrića, iz Zagreba je povela svoj već dobro provjeren tim.

Naime, već je u rujnu prošle godine na dodjelu prestižnih Fifinih nagrada u Londonu Vanja Modrić povela svoju frizerku Antoniju Mužar, u čijem se salonu u samom centru Zagreba uređuju i brojne poznate Hrvatice, a s njom je ovoga puta u Sevillu stigla i vizažistica Pamela Elekeš.

Vanja Modrić i Izabel Kovačić Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Sudeći po objavljenim fotografijama Antonije Mužar, dalo bi se zaključiti da se 'tim za ljepotu' pobrinuo i za izgled Izabel Kovačić, koja je za vjenčanje, za razliku od Vanje Modrić koja se odlučila za izravnanu kosu, odabrala lagane valove.

GLAMUROZNA SVADBA

Nema koga nema: Na vjenčanje Sergija Ramosa stigli Luka i Vanja Modrić, David i Victoria Beckham…

Pogledaj galeriju