nova životna destinacija

Uživa u Meksiku: Fani Stipković se pohvalila da je bila u kući jedne od najvećih umjetnica 20. stoljeća

22.02.2023 u 15:18

Bionic
Reading

Početkom siječnja naša novinarka s dugogodišnjom španjolskom adresom zbog ljubavi je preselila u Guadalajaru. Odande sada šalje zanimljive razglednice

Legendarni španjolski nogometaš Fernando Hierro dobio je posao kao sportski direktor u ekipi Deportivo Guadalajara u Meksiku, pa Fani Stipković nije teško palo da s dragim preseli na drugi kontinent.

'Istraživanje Coyoacána, najboemske četvrti gdje se, imeđu ostalim nalazi La Casa Azul, kuća u kojoj su živjeli Frida Kahlo i Diego Rivera'⁣, opisala je Korčulanka jednu od najnovijih objava. Prije toga je posjetila i stadion Akron, koji će ugostiti Svjetsko prvenstvo 2026.

Podsjetimo, Fani i njezin dragi vezu su uspjeli dugo skrivati od javnosti, a glasine o njima počele su kružiti kada su se krajem 2021. godine zajedno pojavili na finalu Davis Cupa.

U intervjuu za španjolski Vanitatis naša novinarka otkrila je gdje su se prvi put sreli. 'Upoznala sam ga na utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. godine. Morala sam napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vrijeme upoznavajući se.Fernando je komp letna, skromna, dobra i jednostavna osoba velikog srca. Puno razmišlja o drugima, pa često zaboravi na sebe', nahvalila je svog voljenog.

  • +3
Fani Stipković Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL