svi prate vatrene

Bodri Vatrene i iz Španjolske: Kako se navijalo u domu Fani Stipković

13.12.2022 u 23:11

Bionic
Reading

Velika ljubiteljica sporta Fani Stipković zajedno sa svojim zaručnikom, također nogometnim obožavateljem, Fernandom Hierreom pratila je naše Vatrene u borbi za odlazak u finale. Odjenula je hrvatski dres i stavila crveni ruž te priznala kako je ponosna na hrvatsko podrijetlo

Velika obožavateljica sporta i sportska novinarka Fani Stipković ponosi se svojom domovinom i bodri Vatrene iz Španjolske. U svom domu je pripremila pravu nogometnu atmosferu u nadi da će hrvatska nogometna reprezentacija osigurati svoje mjesto u finalu velikog prvenstva.

Lijepa Fani navijala je u društvu svog zaručnika Fernanda Hierra, legendu Real Madrida i trenera jednog meksičkog nogometnog kluba.

Odjenula je HNS-ov prepoznatljivi dres te namazala crveni ruž, baš poput većine navijačica. Njezin zaručnik nije odjenuo hrvatski dres, ali je na svom Instagramu podijelio fotografiju podrške našoj reprezentaciji.

Velika obožavateljica nogometa ne krije da u zadnje vrijeme zbog nogometne ludnice osjeća veliki ponos na hrvatsko podrijetlo.

GLASNA PODRŠKA

Poznata lica okupirala tribine u Dohi, Vatrene bodre Andrea i Hrvoje Čermak, Josip Šimunić...

Pogledaj galeriju