zaljubljena u sportove

Fani Stipković slavi mjesec dana u Meksiku, a otkrila je i kako provodi slobodno vrijeme

23.01.2023 u 21:48

Bionic
Reading

Fani Stipković zamijenila je španjolsku adresu onom u Meksiku, a prvih mjesec dana na drugom kontinentu baš je proletjelo! Uz zaručnika Fernanda Hierra prilagodba joj je sigurno lakše pala, a svoje slobodno vrijeme ispunjava hobijima u kojima uživa

Fani Stipković svoju hrvatsku karijeru sportske novinarke odlučila je preseliti u Španjolsku, a tamo joj je planove promijenio markantna bivša zvijezda Real Madrida - Fernando Hierro. Zbog ljubavi prema svom partneru, karijeru je odlučila nastaviti u Meksiku, gdje živi već mjesec dana.

Nedavno je Fani potpuno iskreno rekla nekoliko riječi o svom odabraniku istaknuvši kolika su si međusobna potpora: 'U vezi žena, osim što je životni partner, mora zadržati svoj identitet, svoju bazu, svoju bit. I moj rad mi pruža sreću. To što je Fernando poštovao to je bila jedna od stvari koje su mi se najviše svidjele kod njega.'

S obzirom da je Hierro je nedavno postao sportski direktor velike meksičke nogometne momčadi Chivas de Guadalajare, budući supružnici preselili u Meksiko gdje sada grade svoj dom.

Prvih mjesec dana Fani je proslavila radno pa je objavila dvije fotografije s nogometnog stadiona 'AKRON'. Pratitelji su u joj poručili da joj dobro stoji Meksiko, a fotografije je pohvalila i mlađa kći Nikole Jurčevića, bivšeg hrvatskog nogometaša u trenutnog izbornika Azerbajdžana.

Kada ne rade, Fernando i Fani istražuju Meksiko, a Fani je posvetila vrijeme jahanju u kojem je uživala. Između te plemenite životinje i prekrasne novinarke razvila se posebna ljubav.

  • +4
Fani Stipković i Fernando Hierra Izvor: Profimedia / Autor: Francisco Guerra / Zuma Press / Profimedia